Katarzyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm w podejściu do nauczania ze strony Pana Wojciecha... Katarzyna Sara ;) - opinia (1) Genialna szkoła! Kontakt jak i usługi na najwyższym poziomie ! Instruktor Pan... Sara ;) Kinga - opinia (2) Bardzo polecam szkołe Elcar a szczególnie pana Krzysztofa. Skorzystałam z... Kinga
Justyna - opinia (1) 1. Część teoretyczna - bardzo ciekawie poprowadzone zajęcia przez p. Piotra.... Justyna Waldemar - opinia (1) Dziękuję Panu Radkowi za profesjonalizm, czas oraz przygotowanie żony do... Waldemar majki - opinia (1) Pan Michał nauczył jazdy nawet taka łajze jak ja więc jedyne co mogę... majki Marcin - opinia (1) Miło się jeździło miła atmosfera,polecam szkółkę . Marcin Jakub Czajka - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę OSK delta, bardzo mili ludzie i super atmosfera.... Jakub Czajka Julia - opinia (1) Serdecznie polecam ośrodek szkolenia Delta. Profesjonalne podejście do... Julia Ola - opinia (1) Gorąco polecam Pana Marcina.Trafiłam tu na dodatkowe jazdy przed egzaminem.... Ola Daniel - opinia (1) Szczere podziękowania dla Pana Artura z ALDA. Miałem przyjemność szkolić się... Daniel Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Wszystkie trasy... Mateusz ZAJĘCIA DLA NAJMŁODSZYCH DZIECI (2) ZAJĘCIA DLA NAJMŁODSZYCH DZIECI JUŻ 1,5 ROCZNYCH W GDYNI Zajęcia zawierają... oh_m Zuzia - opinia (1) przed chwilą NOWA Bardzo polecam! Miałam wykupione jazdy dodatkowe które... Zuzia Janka - opinia (1) Serdecznie polecam placówkę w Gdyni, stała wykształcona kadra, polecam... Janka Agnieszka - opinia (1) Przyszłam do osk delta, nie mając bladego pojęcia o prowadzeniu samochodu, a... Agnieszka Kacper - opinia (2) Szkółka bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu teoretycznego jak i... Kacper Diana Krasevich - opinia (1) Bardzo polecam wybrać kursy w Alfa. Łatwo zdany egzamin państwowy. Pewność za... Diana Krasevich Adrian - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy robiłem u Pana Macieja... Adrian Aleksandra - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, zaangażowanie nauczycieli ogromne, duża dawka... Aleksandra