Anna - opinia (1) Polecam serdecznie , świetne podejście do kursanta i nauczenie . Szczególnie... Anna Ilka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uczelni! Wykładowcy do rany przyłóż, zawsze się... Ilka Natasza - opinia (1) Super szkoła jazdy, zajęcia praktyczne z Panem Grzegorzem w bardzo miłej... Natasza
Natalia - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Natalia Marek - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Moje dziecko jest bardzo muzykalne i uwielbia zajęcia... Marek Szymon - opinia (1) Polecam. Wszystko zdałem za pierwszym razem. Szymon Marcin Górny - opinia (1) Z czystym sumieniem i entuzjazmem polecam. Pan Andrzej jako wykładowca zajęć... Marcin Górny Jakub - opinia (1) Polecam z całego serca szkółkę jak i instruktora Pana Janusza Piotrowskiego,... Jakub Przedszkole Malutkowo 27 Gdynia Wiejska (2) Witam, zwracam się z prośba o o wyrażenie opinii na temat przedszkola, dziękuję Kama Grzegorz - opinia (1) Teoria przeprowadzona bardzo fajnie. Instruktor od praktyk uczył w porządku,... Grzegorz Daniel - opinia (2) Ja również polecam elkaschool a w szczególności Michała Starosza na kat A,... Daniel Kasia Bucholc - opinia (1) Z calego serca polecam GD Prawko! Sytuacja życiowa zmusiła mnie do zrobienia... Kasia Bucholc Milena - opinia (1) Trafiłam na jazdy z panem Arturem po kilkuletniej przerwie i przygotował mnie... Milena Łukasz Młodzianowski - opinia (1) Trasa którą odbyłem podczas przygotowań do egzaminu pokryła się niemal w 100%... Łukasz Młodzianowski Cela - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Profesjonalizm, wysoki poziom... Cela katarzyna - opinia (1) Super instruktorzy,wspaniała atmosfera katarzyna Oscar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Krzysztofa... Oscar Wiktoria - opinia (1) Bardzo polecam szkole RondoBis w Rumi a w szczególności Pana Janusza który... Wiktoria Sylwia - opinia (1) Fajne miejsce i super kadra. Dużo zajęć dodatkowych, których nie ma w innych... Sylwia Rodzic - opinia (1) Najlepsza szkoła pod słońcem. Dzieci nie chcą wychodzić do domu. Polecam... Rodzic