Darek - opinia (1) Dzięki Rondobis zdałem dwie kategorie C i D bez żadnego problemu dzięki... Darek Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Damian Karolina - opinia (1) Pozdrawiam Pana Łukasza, miło się jeździło i szybko się wszystkiego nauczyłam :) Karolina
Basia - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, super instruktorzy Polecam !!!! Basia Bianka - opinia (1) Super miejsce, bardzo dobrze zostałam przygotowana. Jak drugi dom. Polecam... Bianka Bianka - opinia (1) Super miejsce, bardzo dobrze zostałam przygotowana. Jak drugi dom. Polecam... Bianka KH - opinia (1) Cudowna szkoła, w której dzieci od najmłodszych lat traktowane sa z... KH Piotr - opinia (1) zajęcia praktyczne z Panem Arturem, przyjemna atmosfera, duża wiedza... Piotr R - opinia (1) Przed egzaminem na kategorię B automat miałam jazdy dodatkowe z panem... R Paulina - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić Pana Janusza Piotrowskiego. Świetnie przygotował... Paulina Maciej - opinia (1) Bardzo polecam, organizacja super, instruktorzy bardzo mili z dużą wiedząc... Maciej Tata - opinia (1) Dobrze zorganizowane i poukładane przedszkole. Chłopaki i rodzice są jak... Tata Maciek - opinia (2) Witam jestem świeżo po zdanym egzaminie za pierwszym razem, bardzo polecam... Maciek Katarzyna - opinia (1) Wspaniała szkoła z fajną atmosferą. Doświadczeni nauczyciele zaangażowani w... Katarzyna egzaminowany 100 razy - opinia (1) Nie wiedziałam że egzamin na prawo jazdy to taki niesprawiedliwy koszmar. Jak... egzaminowany 100 razy Jakub - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Michałowi Cieplinskiemu krutko ale intensywnie Jakub Zofia Plichta - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z panem Zbyszkiem i panem Jackiem, gdzyby nie oni to... Zofia Plichta jakub - opinia (1) pełen profesjonalizm nauczania :) duza wiedza polecam z całego serca jakub Aga D - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy! Profesjonalne... Aga D uczeñ - opinia (1) dobra i przyjemna szkoła ale trzeba się przyłożyć do nauki uczeñ