Mama Poli - opinia (1) Każdemu rodzicowi polecam Grzechotkę jako pierwszą opiekę dla dziecka.... Mama Poli Oskar K. - opinia (1) Super kurs. Wszystko dobrze wytłumaczone i jazdy również przyjemne. Oskar K. Maciej - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować oraz polecić instruktora Pana Janusza... Maciej
Martyna - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Świetna atmosfera na teorii i oczywiście na... Martyna Krystian - opinia (1) Egzamin z Panią Anną Zerką to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm,... Krystian Marzena - opinia (1) Pan Krzysztof Grądalski najlepszy instruktor w każdym calu,nauczył mnie kilka... Marzena Michał - opinia (1) Bardzo polecam OSK Morena. Miałem przyjemność uczyć się z Panem Łukaszem,... Michał Stefan - opinia (2) Miałam taki piękny poeamat napisany o tej szkole i instruktorów ale przez... Stefan Justyna - opinia (1) Polecan Zielony Listek, szczególnie Panią Asie tak kobieta nauczyła mnie... Justyna Oliwia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, profesjonalna i pomocna w każdym aspekcie. Serdecznie... Oliwia Kacper - opinia (1) Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu teoria i praktyka za pierwszym... Kacper Ania Rozwadowska - opinia (1) Dziękuje Mikołaju!!!! Miałeś racje- to był mój czas i historia zatoczyła koło... Ania Rozwadowska Rodzic - opinia (1) Mamy dzieci w tej szkole od wielu lat. Szkoła ta jest dobrym miejscem,... Rodzic Kacper - opinia (1) Przygotowanie do egzaminu państwowego na najwyższym poziomie. Instruktor -... Kacper Asia - opinia (1) Zdałam prawo jazdy 8 lat temu w innej szkole i od tamtego czasu ani razu nie... Asia Natalia - opinia (1) Polecam tę szkołę jazdy. Wszyscy ludzie bardzo mili i przyjemni:) Wszystkie... Natalia Vladyslav - opinia (2) Wszystko było dobrze, skończyłem kurs i zdałem egzaminy za pierwszym razem.... Vladyslav Mikołaj - opinia (2) Po długiej, kilkuletniej przerwie i kilku niezdanych egzaminach, zdecydowałem... Mikołaj Agnieszka - opinia (2) Świetna szkoła, profesjonalne podejście i miła atmosfera :) Pan Wojtek... Agnieszka Julia - opinia (2) Serdecznie polecam! Kursy z Panem Wojciechem odbywały się w bardzo... Julia