Emilian - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem świetnego instruktora Pana Janusza... Emilian Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pierwsze pozytywne wrażenia byly juz po kontakcie... Paweł Sara - opinia (1) Właścicielka regularnie podnosi wpisowe... Jak dzwoniłam w kwietniu to miało... Sara
M.M. - opinia (1) Polecam! Dzięki jazdom z Olą oraz Izą zdałam egzamin za pierwszym podejściem :D M.M. Marta - opinia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam ogromną przyjemność spotkania... Marta Sebastian - opinia (1) Miłą obsługą w sekretariacie panie zawsze uśmiechnięte i pomocne Nie ma... Sebastian Joanna - opinia (1) Kurs weekendowy fajnie zorganizowany, nauka bezstresowa. Kontakt z biurem... Joanna Anna - opinia (2) Bardzo ciekawe, interesujące lekcje, świetni nauczyciele. Jestem bardzo... Anna Beata - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Wszyscy bardzo mili i pomocni, przez cały kurs nie... Beata Marika - opinia (1) Bardzo polecam egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem,... Marika Kuba - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Łukasza. Pełen profesjonalizm w połączeniu z... Kuba Opiekun - opinia (1) Nie polecam i trzymajcie dzieci z daleka od tej szkoły. Pani od angielskiego... Opiekun Olaf - opinia (1) Stosunek jakości do ceny kursu jest na bardzo wysokim poziomie. Szkółka... Olaf Mama z ósmej klasy - opinia (1) Wiele lat temu podjęliśmy decyzję o posłaniu pierwszego dziecka do Kaziuków.... Mama z ósmej klasy Sławomir - opinia (1) Niesamowita szkoła prawa jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Jacek i... Sławomir Kajetan - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę, wykłady jak i jazdy bardzo przyjemnie i... Kajetan Michał - opinia (1) Dwa dni temu zacząłem tam studia, a już czuję się jak w cyrku. Ta pseudo... Michał Rodzice Isi :) - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla maluszka jakie można sobie wymarzyć :) Nasza... Rodzice Isi :) Jakub - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy jak i niesamowity Instruktor Pan Jacek z Rumi... Jakub Monika - opinia (1) Zero profesjonalizmu w opiece nad dziecmi Monika