Sebastian - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Instruktor był tak dobry, że każda... Sebastian Sabina - opinia (1) Zarządzanie tragiczne, dzieci najmniej ważne, woźne bardzo niemiłe, tak do... Sabina Kasia - opinia (2) Pani Kasia bardzo mi pomogła nabrać pewności siebie, bardzo polecam :) Kasia
Anna - opinia (1) Niesamowita szkółka, Niesamowici Instruktorzy, Niesamowity klimat...... Anna Wiktoria - opinia (1) Cieszę się, że wybrałam właśnie tą uczelnie, bo wykładowcy naprawdę w... Wiktoria Małgorzata G. - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkółkę El-prawko. Pan Piotr B. zdecydowanie umilił mi... Małgorzata G. Olga - opinia (1) Szkółkę poleciła mi przyjaciółka, sama dzisiaj też mogę z czystym sumieniem... Olga Dariusz - opinia (2) Polecam szkole egzamin C+E zdany super instruktorzy Pan Wojtek Eugeniusz i... Dariusz Emilia Mazur - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę ELCAR! wszystkim którzy chcą się doszkolić, oraz... Emilia Mazur Ewa - opinia (1) Fantastyczny sposob nauczania!!! Ewa Julek - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę a w szczególności instruktor panią Ize Julek Andrzej Kuna - opinia (1) Polecam. W tej szkole robiłem wszystkie moje kursy na prawo jazdy (kat A, B,... Andrzej Kuna DT - opinia (1) Instruktor bardzo pomocny i profesjonalny, przyjemny proces nauki DT Mama małego Kaziuka - opinia (1) Polecam Kaziuki. Do szkoły przeniosłam córkę ze szkoły rejonowej, ktora... Mama małego Kaziuka Marysia - opinia (1) Szkolenie na wysokim poziomie! Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo... Marysia Daria - opinia (1) Każdy kto chce pracować w branży medycznej a nie ma czasu bądź możlwiości na... Daria Mathilde kervaut - opinia (1) Dziękuje Panie Marku za naukę w bardzo miłej atmosferze, za cierpliwość ,... Mathilde kervaut Kasia - opinia (1) Lekcje miałam z instruktorem Łukaszem, wszystko odbywało się w super... Kasia Ania - opinia (2) Polecam szkołę Elcar. Instruktor jest cierpliwy i ma indywidualne podejście... Ania Oliwia - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Elcar. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej... Oliwia