Daniel Stelęgowski - opinia (1) Instruktorzy mili i opanowani. Sam kurs zacząłem w lipcu - 30 godzin jazd z... Daniel Stelęgowski Beata - opinia (1) Egzamin miałam z p. Leszkiem Jóźwiakiem. Było to moje trzecie podejście do... Beata Marek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Świetni wykładowcy i świetny instruktor Pan Patryk.... Marek
Kordian - opinia (1) Pan Rafał super nauczyciel, zdałem za pierwszym razem kategorie A, motocykl... Kordian Junona - opinia (1) Świetna lokalizacja, blisko lasu i super nauczyciele! Junona Iryna Derkach - opinia (2) Dzień dobry, chciałabym w imieniu instruktora pani Kasi z happy-L złożyć... Iryna Derkach Szymon Woroniecki - opinia (1) Atmosfera bardzo przyjemna zarówno na teorii jak i praktyce. Instruktorzy... Szymon Woroniecki Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Michał - opinia (1) Miałem przyjemność uczyć się jazdy z p. Rafałem i nie mogłem sobie wyobrazić... Michał Maciej - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy, jak i instruktora Pana Jacka... Maciej Mateusz - opinia (1) Gorąco polecam tą szkółkę. Pełen profesjonalizm i pomoc z każdym problem... Mateusz Anna - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- w szczególności Pana Instruktora... Anna Marta - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem :))) Marta Roman - opinia (1) W poniedziałek zdał egzamin-wynik pozytywny! Bardzo się cieszę, że trafiłem... Roman Mati - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołę. Pełen profesjonalizm i oddanie... Mati Iryna Derkach - opinia (1) Dzień dobry, chciałabym w imieniu instruktora pani Kasi złożyć największy i... Iryna Derkach Maciej - opinia (1) Super profesjonalna nauka jazdy motocyklem Maciej Mama KAliny - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić to miejsce.Od pierwszego dnia czułam... Mama KAliny Dorota N. - opinia (1) Jako posiadaczka upragnionego prawka polecam wszystkim serdecznie kurs w... Dorota N.