Justyna - opinia (1) Przygodę z Prostą Kreską Córka zaczęła z zajęciami wakacyjnymi o kierunku... Justyna Michał - opinia (1) Mogę szczerze polecić, zdana Kat A za pierwszym razem, wszystkie jazdy... Michał Asia - opinia (1) Polecam!!! Dobre podejście do uczniów oraz dobre wyposażenie. Córka dobrze... Asia
tatamata - opinia (1) Super szkoła. Syn jest bardzo zadowolony. tatamata Małgorzata - opinia (1) Moje dziecko zostało od września uczniem I klasy X LO. Mam pewien przeglad... Małgorzata Martyna - opinia (1) Polecam z całego serca! Po 7 latach przerwy od skończenia kursu (w innej... Martyna wojtek - opinia (2) Szybko konkretnie i profesjonalnie, tak jedynie moge nazwać poziom nauczania... wojtek edi - opinia (1) Genialna uczelnia, super zajęcia i bardzo mili wykładowcy oraz administracja.... edi Zadowolona Mama :) - opinia (1) Bardzo Polecamy chodzimy od 2018 roku Zadowolona Mama :) Ola - opinia (1) Oceniam naukę na 2,5 letnim kierunku: technik farmaceutyczny. Zajęcia bardzo... Ola Kasia - opinia (1) Współpracujemy z tą firmą w zakresie szkoleń wstępnych BHP dla nowych... Kasia Kasia - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Teoria wyłożona w sposób bardzo przejrzysty i... Kasia Iza - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej uczelni. Kadra w pełni profesjonalna i... Iza Michał Kogut - opinia (1) Super szkoła Pan Krzysztof Godny polecenia wspaniały instruktor udziela... Michał Kogut mama Miłosza - opinia (1) Super miejsce, dwójka moich dzieci jest jego wychowankami, polecam żłobek... mama Miłosza Paulina Lipińska - opinia (1) Podczas szkolenia miałam okazję uczyć się teorii u Pana Tomka i praktyki u... Paulina Lipińska Mateusz - opinia (1) Znajoma poleciła mi Gd prawko po czym trafiłem na tego samego instruktora -... Mateusz Weronika Niewrzawa - opinia (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy. W szczególności podziękowania dla mojego... Weronika Niewrzawa Kasia - opinia (2) Bardzo polecam osk Łozy. Właśnie zdałam egzamin za 1 razem!! dzięki Panu... Kasia Emilia - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera!!! Super Pan Andrzej!!! Serdecznie Polecam :)) Emilia