a-aleksandrakolacka@wp.pl - opinia (1) Do Przedszkolak nr 8 chodził mój starszy syn byłam bardzo zadowolona ,zresztą... a-aleksandrakolacka@wp.pl Martyna - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy, super przekazana wiedza i atmosfera na jazdach.... Martyna Jakub - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy do której można trafić. Godziny które miałem do... Jakub
Pati - opinia (1) Miejsce w świetnej lokalizacji z dala od ulicy i hałasu.Bardzo dobra opieka i... Pati Bartosz - opinia (1) Super miejsce, polecam z calego serca! Bartosz Rodzic - opinia (1) Wesołe krasnalki , to przyjazne miejsce dla maluszków. Panuje tu domowa... Rodzic Pawel - opinia (1) Super bardzo polecam. Szybki kurs, odpowiednie podejscie do kursanta. Zdane... Pawel Tomasz D. - opinia (2) Uczestniczyłem w kursie na kat. C Wszystko super. Zdałem za pierwszym razem... Tomasz D. Agata - opinia (1) W tym roku skończyłam studia w GSW, jestem niesamowicie zadowolona i mam miłe... Agata Anna F. - opinia (1) Jako rodzic serdecznie polecam dobry kontakt z nauczycielami pani od... Anna F. Małgorzata - opinia (1) Byliśmy bardzo zawodoleni - przenieśliśmz córkę ze względu na dojazdy polecam:) Małgorzata Jakub Piotrowski - opinia (1) Z całego swrca polecam! Dzięki przemiłym instruktorom których tutaj... Jakub Piotrowski Ewa - opinia (1) Cudowne kochające ciocie. Wspaniałą domowa atmosfera. Mnóstwo ciekawych... Ewa M - opinia (1) Cudowne miejsce w którym dzieci są zaopiekowane i szczęśliwe. M Kamil s - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie, polecam Kamil s Joanna - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam jazdy z z instruktorem Panem Januszem... Joanna Mama - opinia (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z podjętej 2 lata temu decyzji, nasz syn... Mama Absolwentka - opinia (1) Poziom nauczania zależy bardzo od nauczycieli. Zarówno Pani Alina L. od... Absolwentka angelika - opinia (1) Od kilkunastu lat jak i do tej pory, jest to Najlepsza Szkoła z jaką się... angelika angelika - opinia (1) Od kilkunastu lat jak i do tej pory, jest to Najlepsza Szkoła z jaką się... angelika