Kamil - opinia (1) Świetna szkółka, super instruktorzy bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Kamil patrycja - opinia (1) nie polecam , w dosadnych słowach powiem tak , egzamin praktyczny wewnętrzny... patrycja Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam za całokształt Ewa
Roksolana Melnyk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona nauki w szkole OSK Herkules. Zdałam za I razem... Roksolana Melnyk Ania - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem :) Moim instruktorem był pan Tomek, który nie tylko... Ania Patryk - opinia (1) Jazdy z p.Olą bardzo przyjemne Zdane za pierwszym Patryk Alicja Szmaglik - opinia (1) Świetne miejsce. Bardzo profesjonalne podejście do ucznia. Korepetytorzy... Alicja Szmaglik Paweł - opinia (1) Dość długo szukaliśmy właściwego miejsca dla naszego dziecka i bardzo się... Paweł martyna - opinia (1) Najlepsza szkola jazdy!!! Polecam martyna mama Kacpra - opinia (1) Cudowne miejsce. Od pierwszego dnia czułam, że nie muszę się martwić o... mama Kacpra Mania - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa, jaką udało mi się znaleźć. Maja różne kursy, różne... Mania Asia - opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam pod skrzydła Klaudii. Trochę bałam się... Asia Vadym Korzhov - opinia (1) Easy learning and well managed course Vadym Korzhov Krzysiek - opinia (1) Egzamin kat. A zdany w pierwszym podejściu. Dziękuję za szkolenie i polecam! Krzysiek Dominik - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie wszystko zdane za 1 razem Dominik Agnieszka Kałowska - opinia (1) Na lekcjach z Panem Tomaszem Szymańskim spotykałam się przez dwa lata... Agnieszka Kałowska Jakub Ostasz - opinia (1) Świetny ośrodek, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał instruktor... Jakub Ostasz Magda - opinia (1) Całym sercem polecam Grzechotkę Wszystkim zainteresowanym rodzicom, którzy... Magda Kinga - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę!!! Od początku jeździłam z Panem Mateuszem i był to... Kinga Krzysztof - opinia (1) Super pan Tomek najlepszy ze wszystkich egzamin za 1 razem i to upani Czeslawy Krzysztof