Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam program "Strażnicy Uśmiechu" - jest to jedno z lepszych... Patrycja Zofia - opinia (1) Ukończyłam naukę na kierunku rejestratorka medyczna i podjęłam pracę w... Zofia Adrian - opinia (1) Wszystko super sprawnie, pani Magdą bardzo pomocna Adrian
Gosia - opinia (2) Dzieci zadowolone to najważniejsze Gosia Maria P. - opinia (1) Gorąco polecam zajęcia z matematyki na poziomie rozszerzonym z Panem Adamem.... Maria P. Gwidon - opinia (1) Serdecznie polecam kurs w RondoBis. Panie w biurze miłe i pomocne. Instruktor... Gwidon Olix - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy osk speed. zaczynając od profesjonalnego kursu... Olix Monika - opinia (1) Polecam! Cały kurs przebiegł bezproblemowo, szybkie terminy rozpoczęcia jazd... Monika rodzic - opinia (1) Klasa 2, dzieci trzy dni pod rząd w szkole zajęcia do 16.15, z powodu przerw... rodzic Paulina B - opinia (1) Polecam szkółkę, zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny... Paulina B Aleksandra - opinia (1) Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, tłumaczą błędy do skutku. Elastyczność... Aleksandra Ola - opinia (1) Polecam. Szczególnie jazdy z instruktorką Anią. Po kilku nieudanych... Ola Karolina - opinia (1) Uczyłam się jeździć pod okiem pana Radka. Dzięki jego wysokim oczekiwaniom... Karolina Klaudia Szafron - opinia (1) Polecam z całego serca! ️Niesamowity kontakt z Panią Magdą, która w... Klaudia Szafron Jakub - opinia (1) Wspaniali instruktorzy z masą cierpliwości która w moim przypadku była... Jakub Ewa - opinia (1) Bardzo polecam zajęcia prowadzone przez Anię. Językoterapia to miejsce gdzie... Ewa Alek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Instruktorzy mają super podejście, nie ma problemów z... Alek Julia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy oraz instruktora Janusza Piotrowskiego. To... Julia Igor - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Igor Joanna - opinia (1) Super miejsce i super Ciocie. Czułe i odpowiedzialne, które poświęcają... Joanna