Michał - opinia (1) Uważam, że WSAiB jest najlepszą uczelnią w regionie. Zaczynam teraz III rok i... Michał Marta - opinia (1) Z całego serca polecam cały zespół OSK Delta , instruktorzy prezentują pełny... Marta A.W - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze żłobka. Dzieci uczęszczały tam z uśmiechem. Polecam A.W
Maugo - opinia (2) Polecam w 100% zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Grzegorza Kaczmarczyka,... Maugo Kacper - opinia (1) Polecam każdemu.Super lektorzy,którzy prowadzą zajęcia w bardzo dobrej... Kacper Joanna Książkowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości oraz usług Ambitu. Ceny przystępne.... Joanna Książkowska Janek - opinia (1) Bardzo miły i pomocny instruktor pan Waldek. Polecam każdemu, który chce jak... Janek Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- teoria wytłumaczona dokładnie i... Amelia Natalia - opinia (1) Teoria w kursie weekendowym przedstawiona w bardzo przystępny sposób i w... Natalia IvyEve - opinia (1) Jestem po II roku kierunku grafika. Na duży plus w tej uczelni jest świetny... IvyEve Joanna - opinia (1) Polecam szkole , profesjonalne podejście nauczycieli do dzieci , poziom... Joanna Kasia - opinia (1) Polecam całym sercem Szkołę i Przedszkole To jest Edukacja jakiej daleko... Kasia Marcin - opinia (1) Super instruktorzy, zdałem za pierwszym razem. Polecam Marcin Grażyna - opinia (1) Kontakt do fundacji otrzymałam poszukując najlepszego miejsca do terapii... Grażyna kacper - opinia (2) Profesjonalne podejście do kursanta. Caly kurs przebiegł w przyjaznej... kacper Tosia - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra szkoła, lekcje przyjemne, wszystko dobrze... Tosia Dominika - opinia (1) Pozdrawiam Pana Jana Hallmana za super atmosferę w trakcie zdawania egzaminu... Dominika Julia - opinia (1) Najlepsza pracownia na jaką tylko mogłam trafić, a wczensiej byłam w kilku... Julia Angelika - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole. Było to moje 2 podejście do prawa jazdy i nie... Angelika Konrad - opinia (1) Zapisałem się na kurs przygotowujący do matury. Dzięki pomocy pani Oli w rok... Konrad