Kornelia - opinia (1) Super zajęcia, pomogły pokonać barierę językową. Na lekcjach, gdzie mówi się... Kornelia X. - opinia (1) Nie polecam. W niektórych klasach dzieci są prowadzone bez wsparcia... X. Klaudia Lewandowska - opinia (1) Otrzymałam niesamowitą pomoc ze strony Pani Magdy z Australia Study,... Klaudia Lewandowska
Ola - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Arturem,ponieważ jest to najlepszy i najbardziej... Ola Joanna - opinia (1) Super szkoła, profesjonalne zajęcia, polecam każdemu! Joanna Zuza - opinia (1) Szkoła godna polecenia naprawdę dużo wyniosłam z zajęć, będę kontynuować... Zuza Małgorzata - opinia (1) Polecam, bardzo dobry kontakt ze szkołą :) Małgorzata Kinga - opinia (1) Bardzo miła obsługa, dzieciaki bardzo zadowolone. Polecam serdecznie Kinga Bartek - opinia (1) Super atmosfera oraz pełen profesjonalizm Bartek Natalia - opinia (1) Bardzo przyjemna atmosfera, pogodna kierowniczka, zajęcia zawsze dopasowane... Natalia Aleksandra - opinia (1) Córka uczy sie w Ambicie od 2 lat, ja dopiero od roku, ale i tak super.... Aleksandra Hanna - opinia (1) Fatalny poziom angielskiego u nauczycieli. Nieciekawe zajęcia dodatkowe.... Hanna Beata - opinia (1) Polecam tę szkółkę jazdy z czystym sumieniem. Dzięki Panu Piotrowi egzamin... Beata Klaudia - opinia (1) Bardzo przyjazne miejsce, dobrze zarządzane Klaudia Ines - opinia (1) Bardzo dobra szkoła i fajne zajęcia Ines Paweł - opinia (1) Zdane bezblednie za pierwszym razem, wszystko dzieki instruktorowi... Paweł Wiltoria - opinia (1) Bardzo polecam szkołę autoan! Super i efektowne podejście do kursantów.... Wiltoria Ola Jarzyńska - opinia (1) Serdecznie polecam!!! Pan Radek nauczył mnie wszystkiego co najważniejsze i... Ola Jarzyńska Marcin - opinia (1) Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy!Polecam Instruktora Piotra Marcin Ola - opinia (1) Może kiedyś to przedszkole było dobre. Nie wiem, bo znam je za czasów obecnej... Ola