Julia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy oraz instruktora Janusza Piotrowskiego. To... Julia Igor - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Igor Joanna - opinia (1) Super miejsce i super Ciocie. Czułe i odpowiedzialne, które poświęcają... Joanna
mama Mai - opinia (1) Bardzo polecam! Moja córka rok temu zapisała się na koreański od podstaw.... mama Mai Mama Lilki I Nikodema - opinia (1) Miejsce godne polecenia. Dziecko chętnie uczęszcza na zajęcia, zdobywa... Mama Lilki I Nikodema Sabina - opinia (1) Bardzo polecam Pana Jacka, profesjonalne podejście do kursanta, wymagający i... Sabina Mateusz - opinia (1) Serdecznie polecam! Nauka jazdy z panem Markiem pozwoliła zdać egzamin za... Mateusz Monika - opinia (1) Po kilku nieudanych próbach zaliczenia egzaminu wewnętrznego postanowiłam... Monika Piotr - opinia (1) Bardzo fajna szkoła. Jestem zadowolony. Fajne nowoczesne wnętrze bez miliona... Piotr Agata K - opinia (1) Polecam!! Do OSK Delta trafiłam przez przypadek, szukając w internecie... Agata K Alicja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy! Na szczególne wyróżnienie... Alicja Nikola - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Arturowi Sulskiemu, za super... Nikola Patrick - opinia (2) Nauczanie na najwyższym poziomie, w niezwykle efektywny sposób. Patrick Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobrze oceniamy pobyt syna w żłobku "u Cioci Kingi". Super atmosfera,... Katarzyna Hania P. - opinia (1) Fantastyczne miejsce, z przemiłymi Paniami opiekunkami, niczym ciocie, które... Hania P. Ania - opinia (1) Bardzo polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Lekcje przebiegały w... Ania Agnieszka - opinia (1) Bardzo indywidualne podejście do dziecka jak I do rodzica. Podczas adaptacji... Agnieszka mama Wojtka - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie trójmiasta dla wszystkich małych ludzi i ich... mama Wojtka Adrianna - opinia (1) Szkoła spełniła nasze oczekiwania. Szkoła jest kameralna, można liczyć na... Adrianna Aleksander - opinia (1) Polecam zajęcia prowadzone przez p. Tomasza Szymańskiego - zarówno kurs... Aleksander