Dorota - opinia (1) Brak mi słów, by opisać, jak pełne dobra jest to miejsce. Z całego serca... Dorota Jestem bardzo zadowolona z kursu grafiki komputerowej (2) Serdecznie polecam intensywny kurs grafiki komputerowej prowadzony przez Pana... Witku Katarzyna - opinia (1) Znakomita szkoła! Świetni nauczyciele, swobodna atmosfera, profesjonalizm i... Katarzyna
Adrian - opinia (1) Bardzo dobra szkółka, super kontakt Polecam instruktorka Pana Macieja S.... Adrian Judyta - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Nie tacy źli Ci... Judyta Judyta - opinia (1) Właśnie zdałam. Ciesze się niezmiernie, że przez kurs przeprowadziła mnie... Judyta Liliana - opinia (1) Polecam w 100%! P.Janusz jest świetnym instruktorem, wszystko świetnie... Liliana Malina - opinia (1) Prawo jazdy to byl temat odwieczny u nas. Niechlubnie przyznam sie, ze przed... Malina Julia S - opinia (1) Pan Zbyszek to człowiek o złotej cierpliwości, jeśli myślisz, ze prawko nie... Julia S Kinga - opinia (1) Polecam OSK Herkules każdemu z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym... Kinga Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Marcina . Przeszłam z innego ośrodka do tego na... Patrycja Oskar - opinia (1) Przygotowanie świetnie. Bardzo polecam :) Oskar Wojciech - opinia (1) Ogólnie dobrze, profesjonalni instruktorzy, dobry sprzęt. Wielki minus za... Wojciech ali - opinia (1) Moi Drodzy, egzamin teoretyczny w PORD to po prostu koszmar, nie oszukujmy... ali Mama zołza - opinia (1) Super szkoła, kameralna, wszyscy się znają. Dobry kontakt z nauczycielami,... Mama zołza absolwent 2021 - opinia (1) Jestem tegoroczna absolwentka (2021) i mogę polecić te szkołę osobom, które... absolwent 2021 Tosia - opinia (1) Dziękuję serdecznie całej ekipie osk kate za świetne przygotowanie do... Tosia Marcin - opinia (1) Miałem okazję jeździć z Piotrem, Łukaszem i Arkiem. Każdy instruktor trochę... Marcin Pracuś - opinia (1) Jako placówka terapeutyczna i przedszkolna jest to miejsce bardzo dobre i... Pracuś arek - opinia (1) Super expresowo pełna profeska polecam wszystkim naprawdę warto!!!!!! arek