Basia z Wrzeszcza - opinia (1) Szkoła ma unikatowy klimat. Korzystałam z zajęć dla dzieci i dla dorosłych.... Basia z Wrzeszcza Michał G. - opinia (1) profesjonalizm. Dzisiaj (25.05.2021r.) udało mi się zdać egzamin praktyczny... Michał G. Magda - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla najwspanialszego instruktora Łukasza Oleksiaka!... Magda
Monika - opinia (1) Polecam tę szkołę dla każdego, kto chce rozwijać swoje pasję i... Monika Magda - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Super przygotowanie do egzaminu dzięki... Magda Paweł - opinia (1) Dziękuje bardzo za przygotowanie i wskazówki związane z jazdą samochodem Panu... Paweł Agnieszka PK - opinia (1) Od roku korzystam z usług korekty językowej tekstów w języku angielskim.... Agnieszka PK Agnieszka PK - opinia (1) Kończę już drugi rok nauki angielskiego w ramach kursów u Pani Karoliny... Agnieszka PK Pan andżej to ziom - opinia (1) Zdałem za 7 razem ;D. Ale to wina stresu. Polecam tabletki przeciw stresowe. Pan andżej to ziom Asia - opinia (1) Moja przygoda z językiem hiszpańskim rozpoczęła się 8 miesięcy temu w La... Asia Mateusz - opinia (1) Super szkoła, szybki (bo taką opcję wybrałem), bardzo dobrze wytłumaczony... Mateusz Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu oferowanego przez tą szkołę jazdy.... Maria Daria - opinia (1) Bardzo polecam GDprawko. Po 5 letniej przerwie (kurs ukończyłam, ale do... Daria SzymonJ - opinia (1) Szkółka która jest profesjonalna, nieustannie rozwijająca się z odpowiednimi... SzymonJ Dagmara - opinia (1) W tym roku szkolnym do grupy 6latkow dołączyła moja córka (filia w Gdyni... Dagmara Olimpia - opinia (1) Dzięki Panu Zbyszkowi zdałam egzamin za 1 razem. Profesjonalne podejście, a... Olimpia Klaudia - opinia (1) Super szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy! Polecam serdecznie! Klaudia Kasia B. - opinia (1) Szczerze polecam Pana Łukasza! Przemiły, pełen pasji do jazdy i potrafiący... Kasia B. Dorota - opinia (1) Brak mi słów, by opisać, jak pełne dobra jest to miejsce. Z całego serca... Dorota Jestem bardzo zadowolona z kursu grafiki komputerowej (2) Serdecznie polecam intensywny kurs grafiki komputerowej prowadzony przez Pana... Witku