Małgorzata S. - opinia (1) Córka bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach, widać postępy w nauce języka,... Małgorzata S. Anna - opinia (1) Świetna szkoła! Polecam każdemu, któremu zależy na profesjonalnym podejściu... Anna Emilia - opinia (1) Zdecydowałam się na zajęcia w grupie i nie żałuję! Poznałam fajnych ludzi, z... Emilia
Sylwia - opinia (1) Super lektor! Pierwszy raz tak regularnie podeszłam do nauki (kwestia także... Sylwia Konrad - opinia (1) Dziecko z chęcią uczęszczało na zajęcia z języka angielskiego. Profesjonalni... Konrad Szymon - opinia (1) Dziecko bardzo zadowolone z nauki j.angielskiego. Lektorka ma bardzo dobry... Szymon Absolwent szkoły - opinia (1) jedyną podporą dla tej szkoły jest Pani Misztal, Dziubańska i Pan... Absolwent szkoły X - opinia (1) Nie polecam ,ze względu na relacje dzieci w które ingerują rodzice.Chora... X Maja - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim GDPrawko a przede wszystkim jazdy z Panem Łukaszem!... Maja Dawid Galicki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu mojego kursu odbył się on w miłej... Dawid Galicki Joanna - opinia (2) Bardzo dobre podejście do kursanta. Egzamin zdany bez błędu. Joanna NW - opinia (1) Szkolilem sie na kategorie A. Instruktorzy świetni, zapaleni motocykliści.... NW Olha Hliebova - opinia (1) Fajni instruktorzy, dla każdego znajdą chwile, żeby wytłumaczyć każde... Olha Hliebova Dalia Tsanakas - opinia (1) Polecam,wspaniałą szkoła i kadra nauczycielska. Dalia Tsanakas Iwona - opinia (1) Mam dwójkę dzieci w lokomotywie, a niedługo będzie trzecie. Jesteśmy z mężem... Iwona Renata - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkole jazdy GDprawko a w szczególnosci instruktora p.... Renata Magdalena - opinia (2) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się dawno, dawno temu - moja pierwsza... Magdalena Michał Sekuła - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Pan Jacek jest super instruktorem,... Michał Sekuła Asia - opinia (1) Uczę się w LaManchy drugi rok i z pewnością będę naukę kontynuować. Zajęcia... Asia Ewelina - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa, do jakiej miało okazje uczęszczać moje 10 letnie... Ewelina