Ola - opinia (1) Profesjonalizm, niebanalne metody, skuteczne omijanie słowa gramatyka podczas... Ola Grzechu - opinia (1) Przystępna forma szkolenia online. Szkolenie poszło bardzo sprawnie i... Grzechu Jakowski - opinia (1) Bardzo miła obsługa oraz instruktorzy którzy wszystko na spokojnie wytłumaczą Jakowski
Krzysiek Bednarski - opinia (1) Kategoria B+E . Włodek bardzo dobrze przekazał wiedzę i mnie nauczył.... Krzysiek Bednarski Kasia - opinia (1) Duże zaangażowanie lektora i mała ilość osób w grupie to duży Plus. Nauka w... Kasia Ola - opinia (1) Super atmosfera i duże efekty w mówieniu - to to czego potrzebowałam. Polecam... Ola Ania787 - opinia (3) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Policealną w Gdyni. Jestem słuchaczem... Ania787 Nikola - opinia (1) Polecam szkółkę Gdprawko. Odbyłam kurs z P. Arturem. Zawsze pozytywna... Nikola Kandydat - opinia (1) Szeroka oferta edukacyjna, nowo wyremontowane budynki, zaplecze sportowe... Kandydat Magdalena - opinia (1) Przemiła Pani lektorka Małgosia :-) Magdalena Agnieszka K - opinia (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Trafiłam na Pana Jana Hallmanna.... Agnieszka K Wojtek - opinia (1) Świetna szkoła językowa. Kadra lektorska bardzo przyjazna i kompetentna.... Wojtek OlaG - opinia (1) Jestem zachwycona poziomem nauczania i ofertą. Razem ze znajomymi chodzimy na... OlaG Pani K. - opinia (1) Wspaniała kadra - przemiłe panie, a jednocześnie profesjonalne. Szeroka... Pani K. M - opinia (1) Beznajdzieja zamiast dzieci się integrować w piękna pogodę gdzies wyjść to... M Ms - opinia (1) Korzystałem przez ponad rok z usługi i przyznaje była rewelacyjna dziedcko... Ms Kursantka - opinia (1) Polecam! Pan Artur stara się nauczyć jak najlepiej. Myślałam, że nigdy tego... Kursantka Magdalena - opinia (1) Świetny żlobek. Gorąco polecam. Pełny profesjonalizm. Magdalena Aga - opinia (1) Wspaniale zorganizowany wypoczynek. Dużo atrakcji. Syn szczęśliwy. Świetna... Aga Mateusz D - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa w Trójmieście! Serdecznie polecam. Mateusz D