Wojciech Górecki - opinia (1) Pełen profesjonalizm, czułem się świetnie zaopiekowany, lektor spełnił moje... Wojciech Górecki nikola - opinia (1) Dzisiaj nareszcie odebrałam mój wspaniały dokument uprawniający prowadzenie... nikola Laura - opinia (1) Dzieki Panu Zbyszkowi i Marcinowi czulam sie swietnie przygotowana na egzamin... Laura
Anita - opinia (1) Pan Zbyszek super instruktor, cierpliwy :-) Bardzo polecam naukę jazdy Pana... Anita Sabina Jachowicz - opinia (1) Pan Zbyszek jest świetnym nauczycielem z pasją .Cierpliwy,z poczuciem humoru... Sabina Jachowicz Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, bede kontynuwac w przyslym roku! Anna Olek - opinia (1) Ocena na maksa - jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Córka sobie chwali i... Olek Jakub Hołownia - opinia (1) Nauczanie lekcji na bardzo dobrym poziomie , ale od kwietnia stan szkoły jest... Jakub Hołownia Natalia - opinia (1) OSK Oliwka polecam z całego serca!!! Dzięki wspaniałemu szkoleniu spełniłam... Natalia Agnese - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę L-ka...Właśnie zdałam. Ciesze się niezmiernie, że... Agnese mamatata - opinia (1) Fatalne podejscie do edukacji i spraw wychowawczych. Niski poziom nauczania,... mamatata Paweł - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Program dostosowany pod ucznia, indywidualne... Paweł Ania i Marcin - opinia (1) Bardzo polecamy wraz z mezem, mila obsługa zajecia poprawne merytorycznie,... Ania i Marcin Agnieszka - opinia (1) Polecam szkole językową ambit!Syn uwielbia zajęcia z Panią Oliwią Agnieszka Edyta D. - opinia (1) W 100% polecam osk obelix! Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym razem.... Edyta D. Hubert - opinia (1) Szkoła na pierwszy rzut oka wydawała się być ok. Jednak rozszerzenie z fizyki... Hubert Tomek - opinia (1) Przyjazna atmosfera, nauka techniki a nie tylko zadań egzaminacyjnych.... Tomek Władysław - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Speed. Przez całe szkolenie zawsze chętnie mi... Władysław A. - opinia (1) Poznałam 3 wydziały - chemię, Oceanografię i geografię, ekonomiczny. Miałam... A. Rodzic - opinia (1) Szoła stara się stworzyć wrażenie wybitnej jednak to tylko wrażenie . Brak... Rodzic