Szkoła Policealna Cosinus (22) Polecam szkołę, sale dobrze wyposażone, nauka bezpłatna, zaświadczenie od ręki. Anna Dawid - opinia (1) Dzień przed egzaminem na prawo jazdy kat B postanowiłem skorzystać z usług... Dawid Kinga - opinia (1) Polecam!! Kontakt z panem Michałem (właścicielem) był bezproblemowy.... Kinga
Nikola - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminów, polecam z czystym sumieniem. Nikola tadeusz - opinia (1) znakomite liceum, wspaniali nauczyciela i atmosfera, liceum z historią tadeusz Karolina - opinia (1) Po kilku latach i kilku niezdanych egzaminach w innym mieście, zapisałam się... Karolina Gosia Zasadowska - opinia (1) Z całego serca polecam . Z wielkimi obawami poszłam na kurs , okazało się, że... Gosia Zasadowska Anita - opinia (1) Wykupiłam sobie kilka pakietów jazd dodatkowych w OSK Obelix czego wcale nie... Anita Uczennica - opinia (1) Chodzę do tej szkoły od 7 lat, w młodszych klasach od 1-3 nie było problemu... Uczennica Absolwentka szkoły - opinia (1) Bardzo dobra szkoła! Nauczyciele zawsze chętni do pomocy, dobrze przygotowują... Absolwentka szkoły Paweł - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Polecam z całego serca! Najlepszym instruktorem... Paweł Maciej K. - opinia (1) Wszystko super. Polecam instruktora pana Marka Klimczaka Bez jego rad i... Maciej K. Karolina - opinia (1) Polecam istruktora Łukasza! Facet zna się na tym co robi, jest bardzo miły i... Karolina Marek - opinia (1) Kategoria B+E. Bardzo polecam instruktora Pana Włodka. Konkretny i... Marek Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam, egzamin zdany przy 1podejsciu! Mateusz Joanna - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z poziomu nauczania. Na uczelni wykładają wybitni... Joanna Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, a przede wszystkim instruktora Pana... Weronika Jacek - opinia (1) Lektorzy z LE pięknie mówią po polsku, a porównuję z radiowcami, mistrzami... Jacek Krystian W. - opinia (1) Kończę tutaj studia na kierunku bezpieczeństwo narodowe (magisterka), ciekawe... Krystian W. Kal800 - opinia (1) Egzamin B+E zdany za pierwszym razem. Plac i wyposażenie identyczne jak w... Kal800