Mirela Jary - opinia (2) Właśnie kończę studia podyplomowe na kierunku Trychologia Kosmetologiczna,... Mirela Jary Weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu. Świetny ośrodek z bardzo dobrymi... Weronika Anyana - opinia (1) Z własnego 2 miesięcznego doświadczenia z czystym sumieniem polecam szkołę... Anyana
Marlena - opinia (1) Dla mnie Chatka Puchatka to miejsce, do którego oddaję (już od trzech lat)... Marlena Justyna - opinia (1) W przyszłym roku przygodę z przedszkolem "Chatka Puchatka" zakończy moje... Justyna Kostexon - opinia (1) Naprawdę dobra szkółka prawa jazdy. Widać zaangażowanie ze strony... Kostexon Michał - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta w biurze i Bardzo dobry instruktor jakim jest... Michał Marlena - opinia (1) Nauka na jak najwyzszym poziomie goraco polecam Marlena Jakub - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z panem Wojtkiem Szyszkowskim, mimo braku wcześniejszego... Jakub Irena - opinia (1) Świetny żłobek profesjonalna opieka Irena Bartosz - opinia (1) Super Przedszkole, dużo atrakcji dla dzieci, teatrzyków i pokazy , doświadczenia Bartosz Kat - opinia (1) Drugi dom dla moich dzieci, kochają to miejsce, świetnie się rozwijają,... Kat Milena - opinia (1) Córka zaczyna już 3 rok w Chatce. Obie jesteśmy bardzo zadowolone. W... Milena M - opinia (1) Zaangażowane Panie świetnie opiekują się dziećmi a dzieci zadowolone wracają... M Dagmara - opinia (1) Rewelacyjne miejsce, cudowne Panie i świetna kadra zarządzająca. Bogata gama... Dagmara Natalia M. - opinia (1) Szczerze polecam osk speed. egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem.... Natalia M. piotr - opinia (1) instruktorzy na wysokim poziomie, polecam piotr Krystyna - opinia (1) Bardzo zadowoleni dzieci i dorosli. Miła dziewczyna z facetem opowiadali... Krystyna Sylwia - opinia (1) "Gdy emocje już opadną jak po wielkiej bitwie kurz.."postanowiłam i ja coś... Sylwia Ola - opinia (1) Bardzo polecam GD Prawko! Egzamin zdany za pierwszym podejściem! :) Bardzo... Ola