Patryk - opinia (1) Po wyjeżdżonych 30-stu godzinach w innej szkole jazdy nie czułem się gotowy,... Patryk Michał - opinia (2) Polecam kurs przygotowujący ekspresowy do matematyki. Zdawałem na maturze... Michał Olivia - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera do nauki. Serdecznie polecam!!!!! Olivia
Łukasz - opinia (1) Szkoła w której pracują osoby , które są instruktorami z pasją jak i sporym... Łukasz Maciej - opinia (1) Dziennikarstwo moim zdaniem najlepsze w regionie. Studia prowadzą sami... Maciej Magdalena - opinia (1) Ośrodek super:) egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Sliczne... Magdalena Iwona - opinia (2) Polecam zajęcia z Natalią. Bardzo rzetelnie przygotowała mnie do matury... Iwona mariolka - opinia (1) Ze szkoły podstawowej jestem zadowolona, najbardziej to moja córka. Jest w 4... mariolka Lis lechu - opinia (1) Wszystko jest bardzo dobrze , nawet celująco bym powiedział.. Lis lechu Maciej - opinia (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Wojtkowi N. Bardzo polecam. Konkretny człowiek.... Maciej Ilona - opinia (1) Po kilku niezdanych egzaminach zapisałam się do P. Moniki z GDPrawko na jazdy... Ilona Katarzyna - opinia (1) Polecam.Bardzo fajne zajęcia dostosowane do poziomu i wieku ucznia Katarzyna Pawel - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla maluchów! Nasza córka spędziła w "Akademii Malucha" na... Pawel Ewa - opinia (1) Mając porównanie z innego ośrodka zdecydowanie polecam szkołę Obelix.... Ewa wkurzona mama - opinia (1) Opieka nad dzieckiem bez komentarza.Relacje są jednostronne typu rodzic... wkurzona mama Julia :) - opinia (1) Super atmosfera zarówno w biurze jak na jazdach. Własny plac manewrowy, pasy... Julia :) Polecam szkołę Cosinus (10) Zapisałam się do szkoły cosinus i? I jestem zadowolonym słuchaczem w Gdańsku... AngelikaGro Agata J. - opinia (1) W grzechotce nasza córka spędziła 2 lata. Bardzo polecamy to miejsce. Przy... Agata J. Marta - opinia (2) Dzięki Panu Bolesławowi egzamin zaliczony za pierwszym podejściem, na pewno... Marta Ada - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Włodzimierza Maćko. Po skończonym kursie w innej... Ada