Agnieszka - opinia (1) Cudowne miejsce dla dzieci 1-3. Dziecko codziennie wychodziło zadowolone.... Agnieszka Absolwent - opinia (1) Cóż, myślę, że co do poziomu nauczania idealnie odnosi się ortografia,... Absolwent Absolwent 2019 - opinia (1) Bardzo niski poziom nauczania, większość absolwentów to późniejsi studenci... Absolwent 2019
Aneta - opinia (1) Przedszklanki bardzo miłe. Dzieci chętnie chodzą do przedszkola.Szczególnie... Aneta Monika mama Leosia - opinia (1) Bardzo polecam żłobek Grzechotka, ciocie opiekunki przesympatyczne i przede... Monika mama Leosia Olo - opinia (1) Świetni nauczyciele, doskonałe przygotowanie do egzaminu Olo Daniel J - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy zielony listek, na kategorie A1 bardzo miły pan... Daniel J Aga - opinia (1) Najlepsze miejsce. Najwspanialsze Panie. Po prostu naj naj Aga WB - opinia (1) Miałem zostać w tym miejscu zatrudniony jako nauczyciel języka polskiego.... WB Prawnik - opinia (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Ukończyłam ją 25 lat temu. Bardzo miło... Prawnik Skisła rączka bobasa - opinia (1) Deltę polecił mi kolega. Byłem pozytywnie zaskoczony poziomem szkolenia. Mam... Skisła rączka bobasa Jacek - opinia (1) Super przedszkole. Dużo zajęć. Kameralna atmosfera i indywidualne podejście Jacek Przemek - opinia (1) Super szkoła. Dzisiaj zdany egzamin :D, od razu po kursie. Szczególnie... Przemek Dariusz D. - opinia (1) Jestem absolwentem kursu na instruktorów nauki jazdy. Postanowiłem napisać... Dariusz D. Rodzic - opinia (1) Dziecko zadowolone, bez problemów z nauką, pomimo panującej pandemii. Duży... Rodzic Agnieszka - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani brunetce z ciemnymi oczami (z tego co... Agnieszka Zuzia - opinia (2) Jak najbardziej polecam! A w szczególności polecam instruktora Pana Jacka... Zuzia Deee - opinia (1) Filologia germańska na najwyższym poziomie, nawet zajęcia online były... Deee Maksym - opinia (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Sorriso z włoskiego znaczy uśmiech, to... Maksym Łukasz - opinia (1) Szczerze polecam!!!!!!!Instruktorzy przygotowują nie tylko do egzaminu ale do... Łukasz