True - opinia (1) Poziom sportowy ok, reszta leży, mam porównanie dwójki dzieci - przepaść True Wiktor - opinia (1) Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze z Panem Januszem, bardzo polecam... Wiktor Mama Antosia - opinia (1) Syn poszedł do Drużyny Kostki jako ledwo mówiący 2-letni maluch.... Mama Antosia
Kornelia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółke. W szczególności Pana Tomka, który cierpliwie i... Kornelia Paulina - opinia (1) Najlepsza szkółka jaką można wybrać, świetni ludzie i miła atmosfera :) Paulina Ania - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, oraz instruktora Andrzeja Elmrycha. Pan Andrzej jest... Ania Karolina - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, ale jeszcze bardziej rekomenduję instruktorkę Monikę -... Karolina Oliwer - opinia (1) Egzamin z kat. D zdany za pierwszym razem. To zasługa instruktora, który uczy... Oliwer Mirek - opinia (1) Dziś zdałem egzamin państwowy przy pierwszym podejściu, to wszystko zasługa... Mirek Wojtek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy w zakresie BHP. Cieszymy się, że... Wojtek Michał - opinia (1) Bardzo pozytywnie nastawieni do kursantów, miła obsługa interesantów. Pomoc i... Michał Paweł - opinia (1) Polecam szkolenie na koparki i koparkoładowarki - szybko, profesjonalnie,... Paweł Lana - opinia (1) Nie polecam, najgorsza organizacja, jaką widziałem. zamiast studiów... Lana Alicja - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Gd prawko. Jazdy miałam z P. Łukaszem, odbywały się w... Alicja Danuta - opinia (1) Polecam osk Piąty Bieg - instruktor Mateusz - bardzo cierpliwy, stawia duży... Danuta Kursant - opinia (1) Polecam osk 5 bieg i Instruktora Mateusza super podejście duzo cierpliwosci... Kursant Karolina - opinia (1) Super przedszkole! Dziecko bardzo zadowolone, uczęszczamy już trzeci rok.... Karolina Patryk Rogala - opinia (1) Po tym, jak byłem niezadowolony z instruktora w swojej szkole jazdy, z... Patryk Rogala Marcin - opinia (1) Chciałem zdać jazdy za pierwszym razem ale wykladowca( tak na marginesie-... Marcin Oskar - opinia (1) Ośrodek jest naprawdę super! Bardzo profesjonalne podejście do tematu i super... Oskar