Zofia - opinia (1) Bardzo profesjonalny kurs prowadzony w super przyjaznej atmosferze, bez... Zofia Nadia i Adam - opinia (2) Razem z mężem chodzimy na zajęcia w parach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Nadia i Adam Mikołaj - opinia (1) Super nauczanie i bardzo miła obsługa. Polecam!:) Mikołaj
Ewelina G - opinia (1) Jak zapisywałam się na kurs w styczniu byłam totalnie zielona. Kurs... Ewelina G Dominika - opinia (1) Uczyłam się z Panem Łukaszem, serdecznie polecam, zdane za 1 razem!! Dominika Piotr - opinia (1) Miałem przyjemność przechodzić kurs z Panem Rafałem z OSK Delta. Zostałem... Piotr Michał Smarzynski - opinia (1) Bardzo dziękuję panu Karolowi za rady i podpowiedzi a przede wszystkim za... Michał Smarzynski Mati - opinia (1) Będę studiował zarządzanie, zapisałem się ostatnio, pierwsze wrażenie bardzo... Mati Mateusz - opinia (1) Miałem jazdy dodatkowe z P. Łukaszem i naprawdę je polecam! Szybko... Mateusz Aneta - opinia (1) Bardzo polecam!!! Jakość nauczania na najwyższym poziomie. Dzięki nauce u... Aneta Karolina - opinia (1) Polecam kursy w Masters of Bartenders z czystym sumieniem. Oba kursy, które... Karolina Ania - opinia (1) Zlobek ten to byl najlepszy wybór jakiego moglam dokonać Synek konczy w... Ania Szymon - opinia (1) Syn spędził w żłobku okres między 15 a 31 miesiącem życia. Zdecydowaliśmy się... Szymon Mama Jasia -Żółte Sosny - opinia (1) Super atmosfera Panie są bardzo sympatyczne Placówka czysta i bardzo... Mama Jasia -Żółte Sosny Sabrina - opinia (1) Zdecydowałam się na szkolenie w ODN w zakresie edukacji przedszkolnej i... Sabrina Aleksandra - opinia (1) Super wykładowcy, świetna atmosfera, uczelnia na wysokim poziomie. Aleksandra Tamara - opinia (1) Bardzo dużo wiedzy praktycznej przekazane przez prowadzących szkolenia,... Tamara Dagmara - opinia (1) Robiłam tutaj kurs na prawo jazdy. Bardzo dobry kontakt i organizacja. Kurs... Dagmara Mama - opinia (1) Moja córeczka bardzo chętnie uczęszcza do żłobka, czuje się w nim bezpiecznie... Mama Edyta - opinia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego wyboru. Zawsze uśmiechnięte Panie opiekunki,... Edyta