Justyna Grzeszkiewicz - opinia (1) Wspaniały żłobek, bardzo profesjonalna obsługa, czysto, dzieci zadbane,... Justyna Grzeszkiewicz nn - opinia (1) Nauczyciele naprawdę uczą i teorii i praktyki i można być pewnym zdania... nn daria - opinia (1) Najlepsza pracownia! Dzięki pani Dorocie udało mi się dostać na wymarzone... daria
Radek - opinia (1) Szkolenie w formie PDF, zakończone testem. Bardzo wygodna opcja i przy tym... Radek Jakub Stenka - opinia (1) Do teorii przygotowywał mnie P.Andrzej Czubek co zrobił bardzo dobrze (teoria... Jakub Stenka Isza - opinia (1) Fajna szkoła, fajni ludzie, lokalizacja - w centrum Gdyni, polecam. Isza Gosia - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Pana Zbyszka. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Gosia Kursy księgowości (1) Czy ktoś korzystał z kursów księgowości https://kursy-ksiegowosci-online.pl/... Kazikdobry Olek - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Artura. Jazda z nim to czysta przyjemność. Olek Agnieszka - opinia (1) Polecam kurs "Administratora sieci" Bardzo fajna forma prowadzenia zajęć w... Agnieszka Hanna Antosiewicz - opinia (1) Z całego serca polecam. Zdane bez większych problemów za pierwszym razem,... Hanna Antosiewicz Dominik - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra szkoła, bo wspaniali nauczyciele :) Poziom... Dominik Konrad - opinia (2) Świetna forma wykładów, która w bardzo efektywny sposób pozwoliła na... Konrad Natalia - opinia (2) Bardzo gorąco polecam szkółkę goauto! Pełen profeszjonalizm i super podejście... Natalia Gosia - opinia (2) Dzięki tej szkole zdałam egzamin za pierwszym razem Wykłady z Panem Wojtkiem... Gosia Marek - opinia (2) Poziom nauki części teoretycznej oceniam na bardzo dobry, Pan Wojtek swoim... Marek Kamila - opinia (2) Super szkoła jazdy. Część teoretyczna z Panem Wojciechem jak najbardziej na... Kamila Basia Maj-ka - opinia (2) Do go!auto trafiłam dzięki kilku znajomym, którzy o tej szkole jazdy... Basia Maj-ka Ewa - opinia (1) Nauka odbywa się w małych grupach, co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie... Ewa Justyna - opinia (1) Mam place zabaw, do których wracam z miłą chęcią. Niestety nie moge tego... Justyna