Grupa rodziców - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Przytulne, kameralne miejsce. Miłe, kochające... Grupa rodziców Katarzyna - opinia (1) Polecam, żłobek po kilku miesiącach nadal spełnia moje oczekiwania :) Katarzyna Ewelina Kusio - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam klubik. Mój syn uczęszczał tam, aż do pójścia do... Ewelina Kusio
Michał - opinia (1) Szczerze polecam jazdy z instruktorem Grzegorzem Kaczmarkiem. Profesjonalne... Michał Kamila Pigońska - opinia (1) Polecam w 100% OSK Delta. Profesjonalnie i sprawnie. Egzamin teoretyczny i... Kamila Pigońska Adrianna - opinia (1) Zaczynałam z zerowymi umiejętnościami, a dzięki tej szkole i głównie dzięki... Adrianna Aneta - opinia (1) Ludzie z pasją konsekwentnie realizują autorską metodą naukę języka. Po 9... Aneta KJ.K - opinia (1) W szkole u Pana Marcina uczę się już drugi rok, uczą się też moje dzieci- syn... KJ.K Mirmur - opinia (1) Pani dyrektor dla dobra korporacji(szkoly) i swojego nie cofnie sie przed... Mirmur Adrian M - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Wysoki poziom kształcenia. BArdzo... Adrian M Dawid - opinia (1) Polecam pana Łukasza! Cierpliwy, konkretny i rzetelny. Pokazał najbardziej... Dawid Alicja - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego! Świetne... Alicja Daria Romanowska - opinia (1) Bardzo polecam Grzechotkę dla wszystkich maluszków. Jest to miejsce gdzie... Daria Romanowska Julia N - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja, świetnie uczy ! Julia N Marina Górska - opinia (1) Zdany egzamin za pierwszym razem!!!!!! Bardzo Polecam Akademie prawa jazdy,... Marina Górska Marcin - opinia (1) Super miejsce, domowa atmosfera, a do tego pięknie. Dla mnie najważniejsze że... Marcin Adam - opinia (1) Wszystko na jak najwyższym poziomie. Mam porównanie z inną szkołą nauki... Adam Julia - opinia (1) Najlepsza szkółka w Gdansku. Uczą, wspierają, poprawiają błędy. Wynik... Julia Transport Warszawa - Trójmiasto (2) Bardzo punktualni i obsługa wręcz wspaniała. Przetransportowali starszą osobę... Krzysztof G - opinia (1) Polecam osk vektra, od samego początku do końca kursu pełen profesjonalizm i... G