Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam! Do Przedszkola chodził mój starszy syn- od samego początku... Agnieszka Monika - opinia (1) Chciałbym serdecznie polecić szkole jazdy "Gdprawko" oraz instruktora pana... Monika Mama Igora - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Gorąco polecam. Własnie zakończyliśmy 2,5letnią... Mama Igora
Paulina Klimont - opinia (1) Grzechotka to najlepsze miejsce do rozpoczęcia przygody z edukacja dla... Paulina Klimont Maciej - opinia (1) Świetna szkoła, teoria wykładana bardzo ciekawie, podczas praktyk dostałem... Maciej rodzic - opinia (3) Poziom nauczania szkoły pozostawia wiele do życzenia...Egzamin... rodzic Emilia - opinia (1) Klub zapewnie świetna opiekę i zabawę. Miłe i bardzo wyrozumiałe ciocie... Emilia Eliza - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy. Zaczynając od profesjonalnej... Eliza Ewa - opinia (1) Polecam osk alda z całego serca!!! Przygotowanie do egzaminu oraz podejście... Ewa Katarzyna - opinia (1) Cudowne, bezpieczne miejsce - liczne zajęcia i atrakcje wspaniale rozwijają... Katarzyna Prawda - opinia (1) Szkoła jak szkoła- budynek stary, nauczyciele no orły to to nie są. Jeśli... Prawda Ola - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm i super atmosfera! Miałam okazje jeździć z... Ola Agata - opinia (1) Dzięki kursowi BHP w tej placówce poszerzyłam swoje kwalifikacje zawodowe i... Agata Anka - opinia (1) Szkoła posiada nie tylko kierunki medyczne, ale rownież administracyjne. Ja... Anka Lidka - opinia (1) Polecam! Szeroki wybór kierunków. Ja zdecydowałam się na studia doszkalające... Lidka Uczeń - opinia (1) Jest zaangażowanie od strony wykładowców, oraz dobra atmosfera - to... Uczeń Mama Marcelka - opinia (1) Polecam zlobek Safarii. Profesjonalna kadra, przede wszystkim nastawiona na... Mama Marcelka Ktoś - opinia (1) Naprawdę nie polecam, badziew i to jeszcze raz badziew Ktoś Zdzisław - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat w CKU Sopot uczestniczyłem w dwóch... Zdzisław Rodzic - opinia (1) No niestety szkoła stała się zbyt popularna, a dyro przyjmuje każdą ilość... Rodzic