Ewa - opinia (1) Nauka odbywa się w małych grupach, co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie... Ewa Justyna - opinia (1) Mam place zabaw, do których wracam z miłą chęcią. Niestety nie moge tego... Justyna Alona - opinia (1) Skończyłam kurs Lomi Lomi Nui i jestem pod wrażeniem jak dużo może się... Alona
Karolina - opinia (1) Nie mogłam wybrać lepiej, ponieważ Artur jest najlepszy instruktorem na... Karolina Janek - opinia (1) Dno i 6 metrów mułu. Zadufana w sobie szefowa. Janek Joanna - opinia (1) Sprytne Misie to żłobek kameralny, z domową atmosferą i indywidualnym... Joanna Kuba - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, super instruktor p. Krzysztof Darski, znakomicie nauczył... Kuba Klaudia - opinia (1) najlepszy osk w mieście!!! cudowna atmosfera, teoria krótko i na temat,... Klaudia Marcin - opinia (1) Bardzo profesjonalna szkółka, zwracająca uwagę najdrobniejsze szczegóły które... Marcin Martyna - opinia (2) Gorąco polecam ! Najlepszy instruktor Adam ! Lepiej trafić nie mogłam ;)... Martyna Dawid - opinia (1) Pan Rafał jest idealnym nauczycielem! Od zera nauczył mnie jeździć na... Dawid Marta - opinia (1) bardzo bogata oferta kształcenia. kadra bardzo przyjazna i pomocna w każdej... Marta Krzysztof R. - opinia (1) Jako absolwent ( rok 2017 ) - kierunku Technik Masażysta z czystym sumieniem... Krzysztof R. Payrcja - opinia (1) Szkoła godna polecenia. nauczyciele bardzo sympatyczni i otwarci, a za razem... Payrcja Facetka od polaka - opinia (1) Instruktor Łukasz - bardzo wyrozumiały człowiek :) spokojny, cierpliwy, 10... Facetka od polaka Agnieszka - opinia (1) Najlepsza szkoła !!! Z całego serca serdecznie polecam ! Przyjazna atmosfera,... Agnieszka P.P.H.U - opinia (1) Fajne i ciekawe szkolenie. Nikt z nas się nie nudził . Zdobyte umiejętności... P.P.H.U mediol.transport - opinia (1) Doskonała oferta, pełen profesjonalizm. Wiedza przekazana w prosty,... mediol.transport Zbyszek - opinia (1) Świetna ekipa, mega klimat. Polecam Zbyszek Adam - opinia (1) Moi synowie chodzili do tego wspaniałego przedszkola przez 5 lat. W tym... Adam