Rodzice Ani - opinia (1) Już od pierwszych dni pobytu naszej córeczki w przedszkolu mogliśmy przekonać... Rodzice Ani Magda - Mama dwójki absolwentów - opinia (1) Dwoje moich Dzieci ukończyło naukę w przedszkolu Królestwo Fantazji. Będę... Magda - Mama dwójki absolwentów Sandra - opinia (1) Polecam w 100%. Pani Renata prowadzi zajęcia szczegółowo i na temat biorąc... Sandra
Aleksandra - opinia (1) Polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Pan... Aleksandra Oskar - opinia (1) Studiuje chiński już drugi rok. Cierpliwość nauczycieli bardzo pomaga w... Oskar Beata - opinia (3) Profesjonalne podejście do zajęć. Zajęcia są urozmaicone różnymi grami, które... Beata AndrzejSk - opinia (3) Gorąco polecam, prowadzone przez Anię zajęcia umożliwiają przyswajanie nowych... AndrzejSk Sylwia - opinia (3) Ania przygotowała mnie do rozmowy kwalifikacyjnej w brytyjskiej firmie. Jest... Sylwia Justyna - opinia (3) Lekcje są prowadzone w niebanalny sposób, co sprawia, że nauka nie jest nudna... Justyna bartek - opinia (3) Serdecznie polecam zajęcia z Anią. Indywidualne podejście i bardzo... bartek Babcia Hania - opinia (1) Super! Do przedszkola chidzą moi wnukowie. Opieka zarówno w młodszej jak i w... Babcia Hania Mama Aleksandra - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla Dzieci! Fantastyczna atmosfera. Kochane Panie! Cudowny... Mama Aleksandra Kasia P. - opinia (1) Polecam Przedszkole Królestwo Fantazji. Mój synek tam chodził. Panie... Kasia P. Magda - opinia (1) Wyjątkowe miejsce, które pokochała nasza córka. Oddane i wrażliwe na potrzeby... Magda Rodzice Wandzi - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Grzechotki. Córka chodziła do grupy maluchów,... Rodzice Wandzi Grażyna - opinia (1) Kursy BHP w tym miejscu to szereg zalet - przede wszystkim możliwość nauki... Grażyna Agnieszka - opinia (1) Super żłobek. Moja córka uwielbiała tam przebywać. Miła, ciepła i bezpieczna... Agnieszka Olga - opinia (1) Naszą przygodę z 'Grzechotką' oceniam bardzo pozytywnie.Córka chodziła tam z... Olga Marcin - opinia (1) Moim instruktorem był pan Rafał. Wykazał się duża cierpliwością i doskonale... Marcin Wiktoria Gers - opinia (1) Super, dzięki Panu Jackowi Chrabąszczewskiemu egzamin zdany bez stresu.... Wiktoria Gers