Mateusz - opinia (1) Trafiłem tutaj z polecenia znajomych i nie zawiodłem się. Wybrałem kurs z... Mateusz Rodzice Julii - opinia (1) Wesoła Kraina na Śródmieściu to przecudowne miejsce dla naszych pociech.... Rodzice Julii Asia - opinia (1) Z całego serca polecam Instruktora Artura. Jest niesamowicie pogodnym,... Asia
Anna - opinia (1) Nauka praktyczna jeszcze w toku ,ale już teraz szczerze mogę polecić. Dzięki... Anna Monika - opinia (1) Do Przedszkola Królestwo Fantazji uczęszczała moja dwójka dzieci. Jestem... Monika Mama Synka - opinia (1) Bardzo polecam. Opieka profesjonalna. Czysto. Mile ciocie, ktore kazdego... Mama Synka Anna - opinia (1) Wybrałam tą szkołę z polecenia znajomej i z tego powodu jestem bardzo... Anna Kasia - opinia (1) Byłam na kursie semestralnym online. Nauczyciel super. Miałam blokadę, jeśli... Kasia Magda - opinia (1) Bardzo miłe, ciepłe i zaangażowane opiekunki, zawsze znajdą czas aby zamienić... Magda Jessica - opinia (1) Z całego serca polecam GDprawko i instruktora Artura. Po kilkuletniej... Jessica Kacper - opinia (1) Zdane za pierwszym razem (kat.B), jazdy z Panem Jarkiem. Przyjemna atmosfera,... Kacper Dawid - opinia (1) Polecam PSPD Gdynia. Przygotowanie do egzaminu TOP Dawid Asia L - opinia (1) Z całego serca polecam instruktora Artura jest niesamowicie pogodnym... Asia L Basia K. - opinia (1) Korzystam z lekcji online na Zoom. Nauczyciel bardzo sympatyczny, wszystko... Basia K. Karolina R - opinia (1) Bardzo polecam! Zadałam za pierwszym razem! Karolina R Ulubiona Mama - opinia (1) Gorąco polecam ten żłobek dla wszystkich maluszków. Moja córeczka była... Ulubiona Mama Kennet - opinia (1) Szczerze polecam OSK Andrzej Przytuła oraz Pana Darka, który świetnie... Kennet Daga - opinia (1) Przyjazne miejsce dla każdego dziecka Daga KB - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem. KB Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, która prowadzi kursy na najwyższym... Natalia