Karolina i Radek - opinia (2) O zajęciach z Natalią mogę mówić jedynie pozytywnie! W raz z mężem chodzimy... Karolina i Radek Mama Marty - opinia (1) Jesteśmy szczęściarzami, że nasza córka trafiła pod opiekę Cioci Kingi. Jest... Mama Marty Blanka - opinia (1) Mili instruktorzy, uczą dokładnie i tłumaczą krok po kroku, polecam! Blanka
Mslgorzata - opinia (1) Nie polecam tego przedszkola ponieważ to nie jest przedszkole tylko... Mslgorzata Martyna - opinia (1) Pan Tomek bardzo miły i spokojny. Wyczerpująco wszystko tłumaczy i odpowiada... Martyna Martyna - opinia (2) Bardzo przyjemna szkoła jazdy. Ciekawe wykłady i zawsze miła obsługa w... Martyna Emil - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony, z usługi jaką daje Rondobis Emil Zadowolony kierowca - opinia (2) Dobra szkola, polecam serdecznie. Zadowolony kierowca Julia S - opinia (1) Przede wszystkim duża cierpliwość, wiedza, podejście i super atmosfera... Julia S Aleksandra - opinia (2) Zarąbista szkoła. Bałam się wsiąść do samochodu. Ale z taką instruktorka jak... Aleksandra Ania - opinia (1) nie polecam tej szkoły językowej, poziom i organizacja beznadzieja Ania Krysia - opinia (1) Nauke zaczęłam w trybie on-line i jestem bardzo zadowolona. To działa! Mimo... Krysia Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra jakość nauczania i mili pracownicy Mateusz Love - opinia (2) Polecam gorąco. Profesjonalna obsługa i pochylenie się nad każdym klientem.... Love Wiktoria Świątek Brzezińska - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Miła obsługa w biurze , udzielili mi niezbędnych... Wiktoria Świątek Brzezińska Przemas - opinia (2) Mega profesjonalizm pod każdym względem.Przed kursem nie siedziałem nawet za... Przemas Magda - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem, więc to najlepsza reklama! Uczyłam się od zera,... Magda Aleksander - opinia (2) Co prawda egzamin zdałem w 2018r. Lecz teoria i praktyka zdane tego samego... Aleksander Zuza - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy, zdawał tam mój brat o 9 lat starszy, ja sama zdałam... Zuza Joanna - opinia (2) Nie mogłam trafic lepiej! Mimo że prawko zdałam 13 lat temu to polecam... Joanna