Dominika - opinia (1) Pane Marek super instruktor egzamin zdany bezbłędnie! Dominika Kika - opinia (3) Ej, nie jest źle... fajna atmosfera, ludziom się coś chce, nauczyciele spoko,... Kika Natalia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Pana Zbyszka. Kurs teoretyczny miałam w wersji online i... Natalia
Wiki Masażystka - opinia (1) Super szkoła. Fajni nauczyciele. Polecam. Wiki Masażystka Beata - opinia (1) Polecam szkołę Pana Zbyszka. Wszyscy instruktorzy z którymi jeździłam byli... Beata Łukasz - opinia (1) Bardzo dobre miejsce dla dziecka. Jest to nowa placówka 2021 więc również... Łukasz Magda - opinia (1) Bardzo polecam Zielony Listek.Miałam przyjemność jezdzic z Pania Asią i Pania... Magda Agnieszka - opinia (1) Najlepsze miejsce, do którego możecie posłać swojego malucha. To dzięki... Agnieszka Jan - opinia (1) Polecam wszystkim tą firmę .Indywidalne podejście do klienta. Robiłem tam... Jan Kasia - opinia (1) Cóż ja mogę napisaćjeżeli się zastanawiasz jaką szkołę nauki jazdy wybrać -... Kasia Anna - opinia (2) Polecam! Cierpliwy i bardzo dyspozycyjny Instruktor, miła atmosfera podczas... Anna Remigiusz Z - opinia (1) Super szkółka. Pan Marek, któremu serdecznie dziękuję, naucza na najwyższym... Remigiusz Z Julia - opinia (1) Polecam : ) najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne podejście i przede... Julia Jowita - opinia (1) Bardzo dobry wybór, rzetelne przygotowanie i świetna atmosfera! Jowita Dominika - opinia (1) Ciekawe wykłady, super plac manewrowy, polecam bardzo instruktora Dominika,... Dominika Patrycja - opinia (1) Będziemy wspominać ten żłobek bardzo ciepło, szczególnie pracującą tam Ciocię... Patrycja Piotr - opinia (1) Polecam wszystko zdane za 1 razem. Mateusz najlepsza mordeczka za.....ty... Piotr Emilia - opinia (2) Cenię zajęcia w El Rumbo za wysoki poziom nauczania i wyjątkowy... Emilia Ania - opinia (1) Indywidualne podejście do każdego,co się bardzo ceni,miła atmosfera pod czas... Ania L - opinia (2) Super podejście do kursantek i kursantów. Świetne przygotowanie do egzaminów.... L