Mateusz Rydzkowski - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy. Jeśli chodzi o instruktora to... Mateusz Rydzkowski Oskar - opinia (1) Polecam z całego serca Bardzo miła atmosfera podczas wykładów Instruktorzy... Oskar Sylwia Iwanowska - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszekpełen profesjonalizm,świetnie... Sylwia Iwanowska
Natalia Janowska - opinia (1) Najlepsi z najlepszych! Polecam serdecznie. Nauczą, opieprzą ale zrobią to... Natalia Janowska Anna - opinia (1) Cudowna szkoła językowa, świetna jeśli chodzi o nauczanie dorosłych oraz... Anna Natalia - opinia (1) Katarzyna wspaniałą instruktorka ,podejście do kursanta wspaniałe atmosfera... Natalia Izabela O - opinia (1) Szkoła jazdy dzięki, której udało mi się zdać egzamin przy pierwszym... Izabela O Grzegorz - opinia (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia kierowców wszystkiego nauczycie się... Grzegorz Basia - opinia (1) Nigdy w życiu nie jeździłam samochodem. Wybrałam osk delte bo poleciła mi... Basia Maciej - opinia (1) Super Szkolka polecam.Bardzo miła atmosfera najlepszy kierowca P. Rafał Maciej Wiktoria - opinia (1) Polecam w szczególności kierunek technik faramceutyczny. Program zajęć został... Wiktoria Kasia - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie po zakończeniu nauki. Intruktorzy z pozytywnym... Kasia Jagoda - opinia (1) Instruktor Artur jest cierpliwy i spokojny,a przy tym rzeczowy i... Jagoda Kamila - opinia (1) Polecam w 100 % Najlepsza szkoła Trójmieście Świetna atmosfera połączona z... Kamila Zuzanna Cieszyńska - opinia (1) Polecam serdecznie. Pan Andrzej świetnie przygotowuje do egzaminu, każde... Zuzanna Cieszyńska Monika P - opinia (1) Bardzo mili instruktorzy,(polecam Pana Maćka S.) dobre nauczanie, zdałam za... Monika P Illia Fedorenko - opinia (1) Bardzo dziękuję za tak tak dobre przygotowanie do egzaminu! Wprawdzie jazdę... Illia Fedorenko Marysia - opinia (1) Niezwykle przyjazna atmosfera. Wiadomym jest że jest to zasługa ludzi, którzy... Marysia Tomasz - opinia (1) Do praktycznej czesci egzaminu przygotowywal mnie pan Artur. Profesjonalizm,... Tomasz Piotr - opinia (1) zdałem, nie było tak źle, dobrze mnie przygotowali Piotr