Mama ucznia - opinia (2) Ta szkoła to jakiś żart . Pani dyrektor to Pani od muzyki . Wice to Pani... Mama ucznia Mama7 - opinia (1) Średnio. W nowym przedszkolu dziecko odżyło. Mama7 Agnieszka - opinia (1) Pani Agnieszka ma bardzo dużą wiedzę,dzięki czemu doskonale umie podołać... Agnieszka
Właśnie Tak - opinia (1) Super kurs. Lepszego nauczyciela nie znajdziesz Właśnie Tak Mama Wojtka - opinia (1) Przedszkole Teddy jest marzeniem rodzica i dziecka. Synek chodzi drugi rok do... Mama Wojtka Marta - opinia (2) Polecam! Szczególnie instruktora Łukasza ;) bardzo cierpliwy, rzeczowy,... Marta nocleg (1) Czy w pobliżu swiss med jest jakiś hotel? Bojanowski Asia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, Pan Tomek bardzo cierpliwy i wyrozumiały, wiele mi... Asia Marcin - opinia (1) Firma kompletnie nie słowna , nie wywiązuje się z ustaleń . Z początku było... Marcin Wer - opinia (1) Super, w szczególności polecam instruktora Kamila, który super przygotował... Wer rafał - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć bezpiecznie i... rafał Jagoda - opinia (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam serdecznie szkółkę a w... Jagoda Justyna - opinia (3) Bardzo polecam. Szkoła całkowicie za darmo bez ukrytych opłat, sale dobrze... Justyna Beata - opinia (2) Na zajęciach w Oxfordzie nie ma litości trzeba rozmawiać. Małe grupy,... Beata Aleksandra - opinia (1) Co tu dużo pisać, polecam gorąco! Zdałam za pierwszym razem, a na kursie... Aleksandra Marta - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem. Atmosfera, poziom nauczania i wskazówki na... Marta kris - opinia (1) OSK Piaty Bieg na 6+teoria Pan Mikolaj rewelacyjnie wytlumaczy wszystko,... kris Grzegorz - opinia (1) bardzo dobra szkoła robiłem druga kategorie i zdałem za pierwszym razem po... Grzegorz Laura - opinia (1) Mogę szczerze polecić szkółkę a szczególnie Pana Artura , ma ogromną... Laura Michał - opinia (1) Polecam. Ludzkie i fachowe podejście. Gdyby egzaminatorzy też byli tacy... Michał