Rafał Naumiuk - opinia (1) Własne przygotowanie do egzaminu praktycznego uważałem jako właściwe, ale... Rafał Naumiuk Tomek - opinia (1) Szkoła z klimatem bez wyścigu szczurów ale z duszą Tomek Krzysztof - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka bo bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu i zdałem... Krzysztof
Małgorzata - opinia (1) Pan Zbyszek był mi polecany przez kilku z moich znajomych, co samo w sobie... Małgorzata Dominik - opinia (1) Godna polecenia, Pan Andrzej uczy bardzo dobrze, teoria zdana za pierwszym... Dominik StS - opinia (1) rewelacyjne miejsce Moje dziecko chodzi od roku do przedszkola. Mam... StS Bezimienna - opinia (1) Najlepsze szkoła w trójmieście! Polecam wszystkich instruktorów szczególnie... Bezimienna Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście, bardzo profesjonalne podejście.... Karolina Nie polecam zaocznych - opinia (2) Same dobre opinie sklonily mnie do podjecia nauki na WSZ. Nie wiem jak na... Nie polecam zaocznych Marta - opinia (1) Super instruktorzy ! Z ogromna wiedza która potrafią przekazać! Zdałam za... Marta Damian - opinia (1) Super jazda dobra nauka fajna atmosfera. Dobre wskazowki Damian Aleksandra Brzeziewicz - opinia (1) Najlepsza szkoła Jazdy w Gdyni ️ najlepszy instruktor Michal Ciepliński,... Aleksandra Brzeziewicz Natalia - opinia (1) Czułam się swobodnie podczas jazd, 0 stresu i super instruktorzy. Jak coś źle... Natalia Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Profesjonalne podejście i świetna opcja... Karolina Kinga - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdyni!;) Każdemu bardzo polecam Kinga Mat - opinia (1) Szybko, sprawnie i rzeczowo, na egzamin poszedłem spokojny jak nigdy. Polecam... Mat Zuzia - opinia (1) Wreszcie udało mi się pokonać stres i strach. Udało mi się zdać! Egzamin... Zuzia Ewa i Grzegorz - opinia (1) Przymierze z Dzieckiem jest najwspanialszym miejscem, jakie rodzic moze sobie... Ewa i Grzegorz Radek - opinia (1) Polecam, dodatkowe jazdy z Panem Arturem pozwoliły mi zdać egzamin. Wszystko... Radek Aleksandra - opinia (1) Nauki udzielał mi Pan Łukasz i gorąco polecam go wszystkim, a zwłaszcza tym... Aleksandra