Joanna L.J. - opinia (1) Cudowne miejsce, świetna kadra, dziecko czuje się jak w drugim domu. To po... Joanna L.J. Aleksandra - opinia (1) Kameralna atmosfera z indywidualnym podejściem do dziecka. Zależało mi bardzo... Aleksandra Karina - opinia (1) Najlepsze Ciocie pod słońcem, bardzo ciepłe, troskliwe, zaangażowane w opiekę... Karina
Megi - opinia (1) Ciekawe kierunki dokształcania się. Żałuję, że nie skorzystałam z tej oferty... Megi Karolina Skalska - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Jacka Olszewskiego! Cały kurs sprawnie... Karolina Skalska Sylwester - opinia (1) Świetna szkoła, pan Tomek bardzo dobrze nauczył mnie teorii, dzięki czemu nie... Sylwester A - opinia (1) Brak szacunku do studenta. Brak kontaktu. Beznadzieja. A covid ich przerósł A Kursantka - opinia (1) Obsługa w biurze na 6! Panie są bardzo pomocne i sympatyczne:) Bardzo dobra... Kursantka Radosław Piętka - opinia (1) Podpisałem dwie umowy na zajęcia. Jedne miały się zacząć dwa tygodnie temu, a... Radosław Piętka Mariusz - opinia (1) Wszystko super. Znakomici instruktorzy Mariusz Kalina - opinia (1) Przygotowywałam się do egzaminu na prawo jazdy kat. B w Delcie i zdałam za... Kalina Anna - opinia (1) Polecam zdałam bez problemów egzamin Anna vwoytass - opinia (1) Maga szkoła, egzaminy zdane za pierwszym razem. vwoytass Bartek - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Profesjonalność, wyrozumiałość i życzliwość - tak w... Bartek sara - opinia (1) zdałam za 1 razem z pomocą pana Jacka Chrabąszczewskiego. teoria rowniez za 1... sara Rodzic - opinia (1) Przedszkole dramat. Dyrekcja i zarząd dno. Jak można traktować tak dzieci i... Rodzic Wdzięczna - opinia (1) Świetna szkola, empatyczni nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki,... Wdzięczna Natalia - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Nie ma najmniejszych problemów żeby uzgodnić termin... Natalia Anonimowy - opinia (1) Polecam szkółkę bardzo dobra nauka i sympatyczni ludzie Anonimowy Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca super przygotowanie i atmosfera Paweł