Koreika Mietek - opinia (1) Egzamin C zdany za pierwszym razem. Plac i wyposażenie identyczne jak w... Koreika Mietek Agnieszka - opinia (1) Pan Darek jeden z najlepszych instruktorów na jakich trafiłam. Wielkie ukłony... Agnieszka Sylwester - opinia (1) Witam serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku o nazwie... Sylwester
Klaudia - opinia (1) 11/10. polecam z całego serducha! zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Klaudia Maciek - opinia (1) Polecam gorąco szkołe i instruktora pana Marka Klimczaka. Zostałem bardzo... Maciek Justyna - opinia (1) Dla siebie wybrałam kierunek Higienistka stomatologiczna trwający 2 lata, w... Justyna Wiktor - opinia (1) Prowadzą specjalistyczne szkolenia zawodowe dla operatorów maszyn do robót... Wiktor Hania - opinia (1) Świetne miejsce, wspaniała atmosfera, instruktor na medal. Serdecznie polecam ;) Hania Agata - opinia (1) Szkolenie w formie online jak najbardziej na plus. Pierwszy raz korzystałam z... Agata Bartosz - opinia (1) Rewelacyjna metoda nauczania! Śmiem twierdzić, że wydobędą angielski z... Bartosz Katarzyna - opinia (1) Super i profesjonalna szkoła do nauki jazdy. Jestem mega zadowolona z... Katarzyna Nicola - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę jazdy, kurs przeprowadzony szybko i bez żadnych... Nicola Julia - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszek! Wykłady teoretyczne z panem Zbyszkiem... Julia Ania - opinia (2) Jestem szczęśliwa i spokojna w pracy, bo wiem, że moje Dziecko spędza... Ania Julka - opinia (1) Polecam jazdy z panem Andrzejem, Bardzo profesjonalne podejście Super szkoła ! Julka Ania - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z panem Andrzejem:) Wszystko wytłumaczył w bardzo... Ania Mamma Mia - opinia (1) Moje dziecko chodziło do Teddiego przez trzy lata, skończyła tam zerówkę.... Mamma Mia Kc - opinia (1) Jeździłam z Panem Michałem i serdecznie polecam. Wszystko zawsze dobrze... Kc elle - opinia (1) Wspaniała i ciepła osoba, cieszę się, że na nią trafiłam elle Dominika - opinia (1) Pane Marek super instruktor egzamin zdany bezbłędnie! Dominika