Anna - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim poszukującym szkoły jazdy! Pan Andrzej świetnie... Anna agata.urbaniak ️ - opinia (2) Uwielbiam szkole jazdy Elka School-zwlaszcza instruktorke Agate Dobrowolska,... agata.urbaniak ️ Rozalia Kaczmarczyk - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo przystępne ceny, miła atmosfera. Polecam! Rozalia Kaczmarczyk
Jagoda - opinia (1) Podeszlam do nauki jazdy po 7 latach przerwy. Trafilam na pana Łukasza.... Jagoda Kamila - opinia (1) Zdecydowanie polecam:-) Kurs przebiegł szybko i sprawnie. Pan Instruktor... Kamila Anna - opinia (1) Gorąco polecam! Bardzo dobre podejście do kursantów, cierpliwość, wiedza i... Anna Mariusz - opinia (1) Uczyłem się w tej szkole w zeszłym roku i bardzo mi się to podobało. Teraz... Mariusz Ojciec - opinia (1) Osobiście nie poleciłbym. Mało zaangażowania i uwagi na dziecko. Mało... Ojciec Magda&Piotr - opinia (1) Jesteśmy z mężem przeszczęśliwi ze nasz synek trafił do Przymierza.... Magda&Piotr Sarna - opinia (1) Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie Akademię Prawa Jazdy, egzamin zdany za... Sarna Magda - opinia (1) Polecam Zielony Listek wszystkim tym, którzy chcą zdać prawo jazdy za... Magda Chomik - opinia (1) Nauka Jazdy Zbyszek to absolutni profesjonaliści! Właściwi ludzie na... Chomik Joanna D. - opinia (1) Profesjonalne podejście. Jak najbardziej polecam! Joanna D. M - opinia (1) Gorąco polecam placówkę. Super atmosfera i opieka bez zastrzeżeń M Magdalena - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy i wspaniałego instruktora Piotra! :)... Magdalena Szczęśliwa kursantka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z egzaminu praktycznego. To był mój 5 egzamin ale co... Szczęśliwa kursantka Hanna S. - opinia (1) To napewno była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu wybrać ten ośrodek... Hanna S. Michał - opinia (1) Seredecznie polecam tę szkołę jazdy! W szczególności pana Janusza,jest bardzo... Michał Natalia - opinia (1) Fajna atmosfera oraz umiejętne przekazanie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i... Natalia Paweł - opinia (1) Bardzo polecam Rondobis w Wejherowie ! Panie w biurze bardzo miłe i pomocne,... Paweł