Krzysztof - opinia (2) Masakra instruktor P Jerzy nie potrafi ani pomóc ani przekazać wiedzy... Krzysztof Natalia - opinia (1) Super szkoła jazdy. Wykłady teoretyczne bardzo ciekawe i zrozumiałe. Pani... Natalia Monika - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy, to najlepszy wybór. Uczyłam się wcześniej w innej... Monika
Wiktoria - opinia (1) Z całego serca i całkowicie odpowiedzialnie mogę polecić jako instruktorkę... Wiktoria Karolina - opinia (1) Zdane za pierwszym razem Bardzo dziękuje P.Tomkowi za przygotowanie do... Karolina Nikola - opinia (1) Z całego serducha mogę polecić jako instruktora pana Janusza Piotrowskiego... Nikola Sonia - opinia (1) Jako świeżo upieczony kierowca i jako szkoleniowiec, z całego serca polecam... Sonia żeglarstwo (5) czy ktoś moze mi tu polecic jakaś dobra szkółke zeglarsk a w trójmieście oraz... polon Arek - opinia (1) Uczyłem się w innej szkole jazdy ale wykupienie dwóch dodatkowych godzin... Arek Oscar - opinia (1) Wytrzymałem w tej szkole zaledwie jeden dzień czyli rozpoczęcie roku. Szkoła... Oscar Lilia - opinia (1) Ukończyłam szkołę Cosinus w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Szkoła jest... Lilia Rodzina45 - opinia (1) Szkoła dla tych, którzy chcą się uczyć i cenią dobrą atmosferę. Rodzina45 Amanda - opinia (1) bardzo profesjonalna szkółka,super podejście do kursantów na najwyższym... Amanda Dominika - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Instruktor p. Marek Kłos, który ma bardzo... Dominika Magda - opinia (1) Przedszkole jak najbardziej spełnia moje oczekiwania , jak i mojego dziecka.... Magda Martyna - opinia (1) Super atmosfera. Każdemu polecam. Prawko zdane za pierwszym razem. Mateusz... Martyna Marta - opinia (1) Bardzo polecam OSK Sorriso. Przez cały kurs panowała bardzo miła atmosfera.... Marta Anna - opinia (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe godziny jazdy, chociaż mam pawko to nie... Anna Sandra - opinia (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany bezbłędnie za pierwszym razem. Czułam... Sandra Maciej - opinia (1) Świetna szkółka, bardzo miły i znający się na rzeczy instruktor. Maciej