Martaaa - opinia (1) Zanim cokolwiek tu napisałam długo zastanawiałam się jak opisać przebieg... Martaaa Angelika Madziąg - opinia (1) Egzamin z Panem Hallmannem to czysta przyjemność. Pan Jan jest bardzo... Angelika Madziąg Joanna - opinia (1) Po nieudanym egzaminie, dokupiłam godzinę jazdy u pana Marka, dobry... Joanna
Julia - opinia (1) Jazdy przeprowadzone profesjonalnie, w przyjemnej atmosferze i bez... Julia Paweł - opinia (1) Jazdy będę wspominał bardzo przyjemnie. Pan Radek przygotował mnie do... Paweł Maja - opinia (1) Jazdy z instruktorem Łukaszem to sama przyjemność. Fajna atmosfera.... Maja MGR - opinia (1) Dno, dno, dno i jeszcze raz dno. Podejście do studentów poniżej... MGR . - opinia (1) Instruktor był bardzo miły i świetnie tłumaczył. Szybko załapałam potrzebne... . Radek - opinia (1) Zdecydowanie polecam ️ Pan Marek petarda instruktor praktyka za pierwszym... Radek Nikola - opinia (1) Bardzo dziękuję p.Krzysztofowi Darskiemu za przygotowanie do egzaminu,... Nikola Mariusz - opinia (1) Mam do zbycia dwa czeki po 500 zł wystawione przez Gdańską Szkołę Wyższą,... Mariusz Klaudia - opinia (1) Szkoła wybrana z polecenia dwóch innych osób i był to bardzo trafny wybór.... Klaudia Karol - opinia (1) Super podejście do ucznia bardzo miła atmosfera. Za pierwszym razem miałem... Karol Lidia - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa w jakiej miałam okazję się uczyć. Bardzo skuteczne... Lidia Grzegorz - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem z pomocą Pani Żanety. Grzegorz Ula - opinia (1) Bardzo przyjemna nauka. Instruktor bardzo miły i wszystko dobrze wyjaśniał.... Ula Karol - opinia (1) Bardzo się cieszę z współpracy z OSK Elite, prawo jazdy zdane za pierwszym... Karol maja - opinia (1) Pan instruktor Tomek najlepszy:) dziękuje bardzo! maja Anna K. - opinia (1) Dziękuję bardzo, że trafiłam do tej szkoły, a co najważniejsze, do... Anna K. Sarah - opinia (1) Korzystałam z kilku szkół nauki jazdy ale Elite to jest to czego szukałam.... Sarah