Marcin - opinia (2) Dziekuję całej kadrze instruktorskiej OSK Kate, że nauczyliście mnie jeździć.... Marcin Aurelia - opinia (1) Jak najbardziej polecam wszystkim. W dość szybkim tempie nauczyłam się języka... Aurelia Edyta - opinia (2) Zaczynając kurs prawa jazdy, po kilku latach czekania na właściwy moment... Edyta
Marianna - opinia (1) Polecam, jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, Pani Monika jest bardzo... Marianna Zuzia Kościelecka - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy, w szczególności Pana Janusza... Zuzia Kościelecka Zuza - opinia (1) Jestem zachwycona , nauka w tej szkole to sama przyjemność , gorąco polecam... Zuza Agata - opinia (1) Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Wykłady... Agata Zuza - opinia (1) poszło łatwo i sprawnie. dzięki wysiłkowi włożonemu przez p. Leszka Chudego i... Zuza Joanna - opinia (1) Część teoretyczna była poprowadzona w interesujący sposób, prowadzący... Joanna Maciej - opinia (5) Uwaga na peryferyjne, tak zwane "dzieła" związane ze szkołą lub... Maciej Katarzyna - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Mikołaja ze Speedu . Przekazał swoją wiedzę... Katarzyna Kamil S. - opinia (1) Bardzo solidna szkoła jazdy. Pod czujnym okiem wspaniałego instruktora Pana... Kamil S. Mietek - opinia (1) Egzamin na kat. C+E zdany za pierwszym razem. Plac i instruktorzy petarda ,... Mietek Anna - opinia (1) Dziękuje OSK Gdprawko za świetną naukę na prawo jazdy. Dziękuję Panu Markowi,... Anna Klaudia - opinia (1) Dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu i napewno będę polecać tą... Klaudia Adam Pacek - opinia (1) Świetne 30 godzin, po których zdałem za pierwszym razem bez problemu. Bardzo... Adam Pacek Bohdana - opinia (1) Mega szkola Mega instruktor Pan Marcin, nie miałam innych instróktorów, ale... Bohdana Krystian - opinia (1) Witam...polecam tę szkołę jazdy jest na wysokim poziomie...wyklady z Panem... Krystian Łukasz Sz - opinia (1) Polecam Kurs kwalifikowany pracownik ochrony ,zajęcia na wysokim poziomie... Łukasz Sz Marta - opinia (1) Prawo jazdy zdane- bardzo polecam :) Marta