Nadia - opinia (1) Bardzo polecam GDPrawko, super podejście do kursanta, wyglądy mega ciekawe,... Nadia Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Jazdy przebiegały w... Amelia Sandra - opinia (2) bardzo polecam! 4 razy nie zdałam egzaminu na prawo jazdy... Myślałam, że... Sandra
Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, Pan Wojciech Szyszkowski to bardzo miły, profesjonalny i... Natalia Klaudia Wasilewska - opinia (1) serdecznie polecam instruktora pana Wojciecha Szyszkowskiego!! Najlepszy... Klaudia Wasilewska Kacper - opinia (1) Polecam Pana Włodzimierza Maćko. Bardzo sympatyczny, spokojny i dobrze... Kacper L - opinia (1) Jestem zeszłoroczną absolwentką. Szkoła ma wysoki poziom nauczania. Byłam... L Julia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkole jazdy!!! Zdałam prawo jazdy i nauczyłam się... Julia Kuba - opinia (1) Polecam bardzo mocno tą szkółkę jazdy, najlepsi instruktorzy, bardzo dobre... Kuba Monia - opinia (1) polecam i to bardzo! Szkoła jest super Monia Julia - opinia (1) Bardzo polecam GoAuto! Wykłady prowadzone przez Pana Wojciecha były niezwykle... Julia Marcin - opinia (1) Dzięki tej szkole jazda samochodem stała się czymś bardzo prostym i... Marcin Maciek - opinia (1) Moja przygoda ze zdawaniem egzaminu na prawo jazdy trwała trochę za długo.... Maciek Maria Piotrzkowska - opinia (1) Można tam przyjemnie spędzić czas oddając się czytaniu. Rewelacja jest... Maria Piotrzkowska JM - opinia (1) Polecam bardzo mocno. Piszę to z perspektywy osoby, która dwa razy wcześniej... JM Absolwent - opinia (1) Tragedia, omijajcie tę szkołę z daleka, przygotowanie do matury na żenującym... Absolwent Konrad - opinia (2) Szkoła bardzo dobra, atmosfera przyjemna, kontakt z instruktorami bardzo... Konrad Marcin Ł. - opinia (1) Na wstępie chciałbym podziękować całej szkole APJ za profesjonalne podejście... Marcin Ł. Krzysztof Brzezinski - opinia (1) Miałem jazdy z Piotrkiem, kapitalny instruktor; polecam Krzysztof Brzezinski Kamila - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście, z całego serca polecam ,instruktor Mariusz... Kamila