Dorota - opinia (1) Bajkoland bardzo fajne przyjazne dzieciom miejsce, syn od samego początku... Dorota Wiktor Grzywacz - opinia (1) Polecam każdemu kto nie wie jaką szkołę wybrać na pierwsze jazdy, zarówno tym... Wiktor Grzywacz Marta - opinia (1) Z całego serca polecam! Pan Łukasz to świetny instruktor, bardzo cierpliwy i... Marta
Wiola z Rumii (ta analizująca) - opinia (1) Profesjonalna nauka jazdy. W trudnych momentach gdy nie idzie jazda,... Wiola z Rumii (ta analizująca) Maria - opinia (1) Wspaniały instruktor, profesjonalne podejście do nauczania oraz bardzo... Maria Krystian Rohde - opinia (1) Polecam bardzo Rondobis Rumia, fachowa obsługa i zawsze jak czegoś się nie... Krystian Rohde Paweł, kat. C - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, przekazanie wiedzy, nauka,... Paweł, kat. C Mateusz Kolera - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Kasi za przygotowanie do egzaminu! Mateusz Kolera Jakub - opinia (1) Profesjonalna szkoła i profesjonalni instruktorzy. Wszelkie podstawy bardzo... Jakub Michał - opinia (1) Bardzo dziękuję Akademii prawa jazdy. Polecam Pana Marka Klimczaka, bardzo... Michał Kamila - opinia (1) Do OSK Delta trafiłam przeglądając rankingi najlepszych szkół nauki jazdy. I... Kamila Karol - opinia (1) Świetny kurs.Pan instruktor Rafał to najbardziej cierpliwy, wyrozumiały i... Karol Paulina - opinia (1) O przebiegu całego kursu nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ w OSK Łozy... Paulina xyz - opinia (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Ciocie bardzo sympatyczne. Nam szczególnie... xyz Paulina - opinia (1) Cieszę się, że trafiłam do tego OSK na kurs. Pan Wojtek łamie stereotyp, że... Paulina Uczen 2020 - opinia (1) Szkoła jak szkoła. Największa wadą tej szkoły są nauczyciele, którzy nie... Uczen 2020 Grzegorz - opinia (2) Kurs robiłem w innej szkole. Dwa dni przed egzaminem, dostałem przypomnienie... Grzegorz Basia - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem! Świetne przygotowanie, miła atmosfera i spokojne... Basia Nadia - opinia (1) Bardzo polecam GDPrawko, super podejście do kursanta, wyglądy mega ciekawe,... Nadia Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Jazdy przebiegały w... Amelia