Kasia P. - opinia (1) Super opieka, rewelacyjne wyposażenie, wiele ciekawych zajęć rozwijających... Kasia P. Marta - opinia (1) Przedszkole Francuskie z wykładowym francuskim, kontynuacja nauki w szkole... Marta Paulina - opinia (1) Zniechęcona po zakończonym kursie w innym OSK mówiłam wszystkim, że nigdy... Paulina
Klaudia - opinia (1) Świetna szkoła jazdy z doświadczoną kadrą. Miałam przyjemność uczyć się u... Klaudia Agnieszka - opinia (1) Najlepsze na swiecie. Przenioslam tu córke z innego przedszkola i porownanie... Agnieszka Natalia - opinia (1) Bardzo fajne kreatywne i rozwojowe miejsce. Córka chodzi chętnie, dobre... Natalia Klaudia - opinia (1) Polecam tą szkołę, pełen profesjonalizm i właściwie podejście do kursantów.... Klaudia Arek - opinia (1) Nazwa mówi że jest BEST i tak jest. Pozdrawiam Arek Jeżdżębezpiecznie - opinia (1) Polecam gorąco, fachowcy w pełnej mierze. Wiedza ogromna - teoretyczna i... Jeżdżębezpiecznie Stine Pedersen - opinia (1) I can not recommend Sopockie Montessori Toddler Group warmly enough. The... Stine Pedersen Jola - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, cieszę się że mój synek tam chodzi. Nauka języka na... Jola Alicja E. - opinia (1) Serdecznie polecam pana Michała Mankiewicza, który uczył mnie od podstaw.... Alicja E. Tomek - opinia (1) Bardzo profesjonalna nauka. Pan Artur jest merytorycznym i cierpliwym... Tomek Ola - opinia (2) Jeśli ktoś zastanawia się czy osk morena to dobry wybor:- zdecydowanie!... Ola Artur - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, a w szczególności instruktora Janusza... Artur dobry instruktor do nauki jazdy! (29) Poszukuje sprawdzonego,doswiadczonego instruktora do nauki jazdy... Darunia Kamil - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Profesjonalne podejście od samego początku do końca... Kamil Filip - opinia (1) Inteligentni i ludzcy instruktorzy, jazdy to była czysta przyjemność. Filip Ja - opinia (2) Brak organizacji, chaos, jeden wielki bałagan. Ceny z kosmosu. Ja Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy, dzisiaj zdałam egzamin za... Martyna