Słuchacz - opinia (1) odradzam, poziom nauczania=0, traktowanie dorosłych ludzi jak śmieci.... Słuchacz Szymon - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę! Jeśli chodzi o przygotowanie do teorii i praktyki,... Szymon Aneta - opinia (1) Najlepsze przedszkole. Godne polecenia Aneta
Justyna i Janek - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla dziecka jakie mogliśmy sobie wymarzyć. Ciocie... Justyna i Janek Kamil - opinia (1) Dobra szkoła, dobrze uczą, Pan Marcin bardzo cierpliwy i wyrozumiały polecam Kamil Ola G-B. - opinia (1) Ponad 10 temu ukończyłam kurs w województwie mazowieckim. Skończyło się... Ola G-B. Piotr - opinia (1) Pan Jacek Chrabąszczewski to świetny instruktor. Jak zdałem egzamin państwowy... Piotr Asia - opinia (1) Super szkoła. Polecam wszystkim. Zwłaszcza Macieja. Świetnie przygotował mnie... Asia Fajne ksiazki - opinia (1) Bardzo fajna, kameralna biblioteka. Osobiście dla mnie 6+ się należy. Fajne ksiazki Tomasz - opinia (1) Wooow Super, dziękuję za szkolenie na piątkę - dzięki któremu zdałem za... Tomasz Dorota - opinia (1) Korzystamy z tego przedszkola 5 rok i nigdy się nie zawiedliśmy. Fachowa... Dorota Beata - opinia (1) Mega polecam instruktora Łukasza, szczególnie za wysoki poziom nauczania,... Beata Agata - opinia (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Korzystałam z dodatkowych godzin po bardzo... Agata Magda - opinia (1) Dzieci chętnie chodzą do przedszkola, bardzo lubią swoje Panie. Dużo zajęć... Magda Ewelina - opinia (1) Najlepsza szkoła w całym Trójmieście, chcesz zdać to tylko tutaj, Mateusz... Ewelina Hania - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Swietna atmosfera podczas kursu, solidne... Hania Mama - opinia (1) Przedszkole stosuje nieuczciwe umowy wymagające płatności nie za okres... Mama Mama - opinia (1) Córka uwielbia tam być, a to najlepsza rekomendacja! Mama Kasia P. - opinia (1) Super opieka, rewelacyjne wyposażenie, wiele ciekawych zajęć rozwijających... Kasia P. Marta - opinia (1) Przedszkole Francuskie z wykładowym francuskim, kontynuacja nauki w szkole... Marta