Szymanowski Jarosław - opinia (1) Instruktor Rafał przeprowadził profesjonalne szkolenie w zakresie nauki jazdy... Szymanowski Jarosław Magda - opinia (1) Egzamin zdany, miło profesjonalnie, dobrze przekazana wiedza, polecam... Magda Ruslan - opinia (1) Polecam! Po kursie u pana Rafała egzamin kat. A zdany za pierwszym podejściem. Ruslan
Amelia Morawska - opinia (1) Pan Grzegorz najlepszy instruktor! Zdane za 1. Polecam!!! Amelia Morawska Eliza - opinia (1) Jedna z lepszych szkół policealnych w Trójmieście, dla osób które chcą się... Eliza Klaudia - opinia (1) Świetne miejsce dla nauczycieli, pedagogów. Przyjazna atmosfera,... Klaudia Dominika - opinia (1) Namiar na tę placówkę dostałam od znajomego, także było tak jak się tego... Dominika Daniel K - opinia (1) Przy nauce teorii wybrałem kurs e-learningowy, przed którym dostałem... Daniel K Mirosława - opinia (1) Serdecznie polecam kursy w Indeksie. Syn został bardzo dobrze przygotowany do... Mirosława Agnieszka - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauczania, dzisiaj otrzymaliśmy wyniki matur,... Agnieszka olx - opinia (1) Dzień dobry, raczej nie polecam. W roku pandemii lekcje w klasach maturalnych... olx Maria - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy!! Dzięki świetnej instruktorce pani... Maria Anna M - opinia (1) Deltę OSK poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego... Anna M MF - opinia (1) Bardzo dobra nauka teori jak i praktyki prawko zdane za pierwszym pozdrawiam... MF Janek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, zdane za pierwszym razem, polecam! Janek Agnieszka - opinia (1) Bardzo pomógł mi Pan Jacek Chrabąszczewski. Bardzo wyrozumiały i cierpliwy... Agnieszka Marta R. - opinia (1) Polecam z całego serca współpracę z Panią Magdą, która swoją wiedzę i... Marta R. Asia - opinia (1) Ukończyłam kurs Montessori - program przedszkolny, który dał mi więcej niż... Asia Joanna - opinia (1) Pani Magda to osoba pełna energii i zaangażowania, w tym co robi. Kurs... Joanna Szkoła Policealna Cosinus (22) Polecam szkołę, sale dobrze wyposażone, nauka bezpłatna, zaświadczenie od ręki. Anna