Wojciech - opinia (2) Cały kurs trwał niecałe dwa miesiące, zajęcia teoretyczne przebiegły w bardzo... Wojciech Estera - opinia (1) Nie dość, że świetne podejście do podopiecznych, to same zajęcia (i egzamin... Estera Adam - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Miła obsługa, profesjonalne podejście. Polecam Adam
Olaf Klasa - opinia (1) Caly kurs mega profesjonalny, zdalem za pierwszym razem Olaf Klasa Ewa - opinia (1) Szkoła wspaniała, moje dzieci chodzą już do 6 podstawówki ze względu na... Ewa Mateusz B. - opinia (1) Super żłobek, bardzo miłe Panie. Świetna opieka dla dziecka. Polecam Mateusz B. Autor - opinia (1) Poziom nauczania na wysokim poziomie i egzamin zdany za pierwszym razem :) Autor Katarzyna - opinia (1) Polecam GD Prawko, a szczególnie jazdy z Arturem. Zdałam za pierwszy razem... Katarzyna Miłosz - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie, luźna atmosfera, szkoła godna polecenia. Miłosz Weronika - opinia (1) Świetne przedszkole! Fantastyczne podejście do dzieci. Podoba mi się... Weronika Marcin - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście. Polecam każdemu! Marcin Rezanova Iryna - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczycieli! Fajnie wszystko organizowano!!!! Rezanova Iryna Malwina - opinia (1) pani czesia nie jest instruktorką. Pani Czesia jest boginią uczenia, jak... Malwina Pawel (Tata Kacperka) - opinia (1) Ocena bardzo dobra. Żłobek jest prowadzony przez dwie siostry razem z jednym... Pawel (Tata Kacperka) Karolina K - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy do nauki jazdy a szczególnie lekcje z... Karolina K julia - opinia (1) Bardzo polecam, egzamin zdany za pierwszym razem bez problemu;) julia Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, w szczególności instruktora Marka... Jakub Kinga - opinia (1) Polecam z całego serca, podejście do kursanta profesjonalne. Jazdy w miłej i... Kinga Ilona - opinia (1) Najlepsza szkoła. Profesjonalne podejście do ucznia. Polecam Ilona Wojciech Górecki - opinia (1) Pełen profesjonalizm, czułem się świetnie zaopiekowany, lektor spełnił moje... Wojciech Górecki