Mateusz - opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę, pełen profesjonalizm i wszystko na najwyższym... Mateusz Filip - opinia (1) Syn przez zajęcia w szkole miał duże problemy z językiem angielskim. Po... Filip Piotr Szyszka - opinia (1) Szkoła spełnia moje oczekiwania pod każdym aspektem, zarowno pod względem... Piotr Szyszka
Karolina - opinia (1) Polecam serdecznie każdemu kto chce nauczyć się języka. Karolina Mateusz - opinia (1) Polecam szkółkę L-ka w Gdyni, bardzo profesjonalne podejście do kursantów,... Mateusz Magdalena - opinia (1) Synek bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach, zawsze wychodzi z zajęć... Magdalena WG - opinia (1) Świetna obsługa w biurze, dostosowują się do potrzeb ucznia i mają daj... WG Jakub - opinia (1) Zajęcia pierwsza klasa. Placówka na wysokim poziomie, zajęcia dopasowane do... Jakub Magda - opinia (1) Profesjonalna obsługa. W momencie zwątpienia instruktor Pan Jacek... Magda Patrycja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z szybkości zorganizowania mojego kursu, szkoła ma... Patrycja Kaludia - opinia (1) szkoła super, obsługa pomocna, można chodzić cały rok Kaludia Albert - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Tomka! Kurs robiłem akurat w innym mieście, w... Albert Joanna - opinia (2) Syn zapisał się na kurs najwcześniej jak to możliwe przed 18tką. Teoria... Joanna Jasiu - opinia (1) Bardzo fajna szkoła. Ceny kursów przystępne. Pani w biurze zawsze bardzo... Jasiu Polecam - opinia (1) Polecam! Dobre miejsce do nauki języków Polecam Sandra - opinia (1) Świetna organizacja zajęć i dobry kontakt z klientem, najlepsze zajęcia na... Sandra Paweł - opinia (1) najlepsze zajęcia na które chodziłem, pełen profesjonalizm, dodatkowo świetna... Paweł Chłopak że stali - opinia (1) Szkoła zdecydowanie z super atmosferą i bardzo pozytywnie nastawionym do... Chłopak że stali Olencja - opinia (1) Świetna szkoła :) Instruktorzy super :) Artur wymiata, zero stresu choć... Olencja Rewelacja - opinia (1) Jestem ogromnie zadowolony, uczelnia ma swoją renomę. Tuż po ukończonym... Rewelacja