Grażyna Maj - opinia (1) Bardzo rodzinna atmosfera, wszyscy się znają, każdy uczeń odnosi swój... Grażyna Maj agent celny (4) Czy ktos wie gdzie w 3mieście moge uzysakc informaje o kursach na agenta... yagahatka Monika - opinia (1) Polecam eduCLUB z całego serca. Pani Kasia uczy dzieci i młodzież w sposób... Monika
KS - opinia (1) Polecam każdemu. Zwłaszcza instruktora pana Łukasza. Świwtnie nawiązuje... KS Chris - opinia (1) Cudowna atmosfera, szkoła pełna uśmiechu. Chris Anka - opinia (1) Magda jest wspaniałym trenerem. Na jej zajęciach otrzymałam dużo... Anka Wymagająca mama - opinia (1) Sprytne Misie to najlepszy wybór. Odwiedziłam naprawdę wiele żłobków zanim... Wymagająca mama Joanna - opinia (1) Wspaniały instruktor Pan Marek- ciepły, cierpliwy, wyrozumiały człowiek,... Joanna A. - opinia (2) Uczyłam się w tej szkółce ,na jazdach myślałam że idzie mi bardzo dobrze... A. Aleksandra W. - opinia (1) Bardzo dobra szkola. Instruktor - Pan Wlodzimierz to profesjonalista, a do... Aleksandra W. Joanna - opinia (1) Z Mini udało mi się uzyskać prawo jazdy za pierwszym podejściem. Dziękuję... Joanna Maksymilian - opinia (1) Super szkoła jazdy !!! Polecam jazdy z Panem Michałem Maksymilian Tymoteusz - opinia (1) Polecam najbardziej jak mogę. Zdawałem w La mancha egzaminDELE i było tak... Tymoteusz Oliwka - opinia (1) Polecam pana Michała Cieplińskiego, mimo napiętego grafiku zawsze znalazł dla... Oliwka AG - opinia (1) Super szkoła, elastycznie dopasowująca się do potrzeb ucznia, jeżeli tylko... AG Maciej - opinia (1) Bardzo dobro oferta i podejście indywidualne Maciej Robert - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy artom. dzisiaj egzamin zdany za pierwszym razem w... Robert Konrad - opinia (1) Jestem mega pozytywnie zaskoczony, w rok z panią Tamarą nauczyłem się więcej... Konrad Kasia - opinia (1) Syn, w tym roku zadowolony. Widzimy różnicę w nauczaniu przez lektora, duża... Kasia Basia z Wrzeszcza - opinia (1) Córka była na obozie językowym w Londynie i już nie może się doczekać na... Basia z Wrzeszcza